Japonský kocour se vrátil
domů po třech letech
12. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
12.8.2015 13:15
Zvířata dovedou být dojemně věrná. Lidé by se od mnohých mohli učit. Je dobře, že jste pro nás ten příběh přepsala.
Zuzana Pivcová
12.8.2015 12:17
Dodnes mě straší zážitek, starý téměř 30 let. Sestra odjela se třídou do školy v přírodě a já dostala na starost jejího britského kocoura, zvyklého pouze v bytě a krátce po kastraci. Když jsem ještě za tmy odcházela do práce, nepozorovaně mi proklouzl dveřmi do chodby. Po návratu domů jsem kocoura nenašla. Bydlela jsem v 8. patře sídlištního paneláku v okresním městě. Někdo z lidí ho údajně viděl až dole už v půl 10 ráno. Teď však bylo 6 večer.To byla opravdu šílená situace. Jenom jsem chodila a volala, byla skoro tma a pršelo. Po půldruhé hodině se mi ozval. Byl schovaný zvenčí za oknem sklepa našeho domu, možná tam usnul. Ve sklepě jsem vylezla na hromadu krabic a kocoura vtáhla oknem dovnitř. Pak jsem i s ním z té hromady spadla v kabátě na zem. Nechal se odnést domů, kde se spokojeně očistil, a já se vzpamatovávala z šoku ještě druhý den. Už nikdy si nepřeji něco podobného zažít. Představa, že někde bloudí v cizím městě, něco ho přejede nebo zdivočí, byla zlá.
Květoslava HOUDKOVÁ
12.8.2015 11:02
Koucour mé dcery chodil zcela volně se mnou a mou fenkou špice, když jsem jí šla venčit. Cestou parkem nás předběhl a vyšplhal do části stromu. Když jsme ke stromu došli, zaprskal a spadl dolů na fenku. A to se opakovalo několikrát - pobavila jsem se (fenka asi taky?) - a koucour se pak poslušně s námi vrátil domů. Ještě žije - 11 let - Bertík (moc zvědavý - tak mu říkáme Sherlock Holmes)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA