Jak jsem kupovala televizor
10. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
14.8.2015 22:09
Telka není nezbytně nutná, ovšem je dobře občas vědět co se děje. Kdo se má dnes v té nabídce vyznat? Dobře jste zvládla situaci. Také se obracím na syny v těchto věcech, jeden mi tam namontuje všechny možné programy a pak se ptá - jde to ? Odpovídám - ještě jsem neměla čas všechny ty hd vyzkoušet. Ať Vám krabice slouží a nezlobí !
Jindřiška Dvořáková
14.8.2015 21:03
Milé dámy, dnes jsem se vrátila z dovolené a jsem velice překvapena a potěšenaVašimi ohlasy. Děkuji. Aby toho nebylo málo, tak se mi podařilo "udusit" v přecpané kabelce mobil, nemám ho až tak moc dlouho. Takže mě čeká výběr a koupě nového. Opravovat ty "šunty", které opravdu mají životnost 2-3 roky, nemá smysl, byly by to vyhozené peníze.Zatím jsem přehodila simkartu do starého , doufám funkčního, a jsem zvědavá, zda si vzpomenu, jak se ovládá. Přeji Vám krásné dny.
Jana Šenbergerová
12.8.2015 07:54
Tak tohle nás možná také brzy potká. Náš televizor je sice staršího data, ale zatím slouží, tak si ho necháváme, protože leccos můžeme sledovat přes počítač. Moc pěkně jste to napsala. Pište víc, umíte zaujmout.
Zdenka Jírová
12.8.2015 00:11
Nebylo to dříve jednodušší - byla jedna, nejvýše dvě varianty a ještě jsem na na náš první barevný televizor čekala asi rok a značku či funkce jsem vůbec neřešila. Všechny byly stejné.
Lidmila Nejedlá
10.8.2015 23:46
Paní Jindřiško, já jsem se Vaším článkem moc pobavila. Jsme v tomto ohledu mi senioři stejní. Ale dobře jste to zvládla a tomu prodavači, co Vám vnutil starý ležák, jste měla přidat pár facek.
Alena Tollarová
10.8.2015 18:44
Ani nevíte, paní Jindřiško, jak Vám rozumím. U mne totiž, zdá se, pomalu nastává nutnost pořídit si nový mobilní telefon. Ach jo.
Květoslava HOUDKOVÁ
10.8.2015 15:46
Já o sobě vím, že jsem technický antitalent - proto jsem ráda, že mám rodiny dětí v blízkosti. Můj nejstarší vnuk si sám dohodl brigádu u pána, který funguje jako tzv. Hodinový manžel. Vnuk se přiučí různá řemesla a prý ve větším klidu = zeť(táta) by se třeba hned rozčiloval - tak se tomu vnuk raději vyhnul - a jeho šikovnost fakt stoupá.
Jana Slavíková
10.8.2015 14:30
Jednu TV mám v kuchyni, druhou v obýváku a obě jsou koupené v Globusu. Ta větší je na druhý pokus, protože ta první nešla úplně vypnout a světýlko pozice standby bylo tak silné, že osvětlovalo celý pokoj. Bez problémů ji vzali zpět (důvod - špatný výběr), vrátili peníze a vybrala jsem si jinou.
Květoslava HOUDKOVÁ
10.8.2015 13:18
Od jara jsem měla cíl: letošní Vánoce = nová LED TV. Na papír jsem si nalepovala tipy TV v dostupných cenách - aby byl přehled/výběr. Rodiny dětí mám nablízku a tak ve finále: Peníze: z části vrácená záloha ze stornované Itálie, zbytek dopůjčil zeť. Dostal papír s výstřižky, poslední byla TV s aktuální slevou v Globusu. Tak tam dojel - prověřil technicky, naložil, přivezl, instaloval, dal rady = UŽ HRAJE (81 cm/4990,-) = vyhovuje a mám radost. Ze srpnového důchodu vrátím zeťovi půjčku a mám vystaráno. Peníze si došetřím tím "domácím spořením", které mi vyhovuje(za 1. polol. jsem si ušetřila na nový mobil). V nabídkách internetu si v klidu vyberu, ale zboží chci VIDĚT ! - proto si dojedu nebo pošlu někoho z rodiny do kamenné prodejny. Nekupuji tzv. "zajíce v pytli" a vyhnu se příp. dalším problémům = za své peníze chci mít klid.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA