Second hand není sprosté slovo

Second hand není sprosté slovo

11. 8. 2015
móda second hand
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Patrik Poula
Pro mě second hand také není sprosté slovo. Manželka nakupuje z https://www.onlinesekac.cz/ a já se za to nestydím. Radši utratím peníze za kvalitní jídlo a pití nebo si koupím nějaké nářadí, než abych si kupoval značkové oblečení, které stejně nic nevydrží.
Dagmar Bartušková
Do "sekáčovych kutlochů" nechodim. V Pze je pár dobrých sec. prodejen, kde se nakupuje o 106 :))). Chce to jen dobré oči. Eleno, máš to dobře napsané.
Alena Tollarová
Ani já proti second handům nic nemám. Ale nějaký dobrý bych také potřebovala najít. Jeden tady u nás se tvářil příjemně včetně milé a ochotné majitelky. Zboží vypadalo dost pěkně a tomu odpovídaly i ceny. To se mi líbilo do chvíle, než jsem viděla na vlastní oči spokojenou paní majitelku s plným velkým pytlem v hrabárně vše za 30,- Kč. Od té doby jsem tam nebyla. Na druhou stranu jsem si zrovna teď chtěla ještě koupit letní šaty v OC Černý Most - nové. Ale žádné jsem nenašla. Nebo neumím hledat. Potřebovala bych asi jít s Elen ... :)))
Eva Balúchová
I mě se článek i téma líbí,ale mám problém.Když přijdu u nás do "sekáče"ucítím tu "vůni",vidím neupravenou prodejnu,padne na mne depka a odcházím. Potřebovala bych též tip kde je pěkné ,nové,moderní zboží,kde bude příjemná paní prodavačka která mě pomůže se zorientovat,případně poradí.Protože, ač seniorka,stále v oblečení tápu.
Alena Várošová
Samozřejmě paní Elen,pokud je to dobrý sekáč a ochotná prodavačka,co ráda poradí...máte vyhráno..Dobře jste to napsala..Kolikrát stojí ženy bezradně a koukají acházejí s nepořízenou a nic si nevyberou.Taky zabrousím i do toho levnějšího,když nechci dát mnoho peněz a potřebuji např kousek záclony,krajky,kterou chci s něčím zkombinovat např prodloužit si letní šaty..Někdy odcházím s nepořízenou i já,protože ta určitá věc se mi nehodí kvalitou,barvou,ale objevím úplně něco jného.Dnes jsem si odnesla dvě parádní saka z výprodeje,jedno ještě s visačkou vypočívkované,parádní materiál a to skvělé ušití a llátka je mi sice trochu volnější,stačí pošít knoflíky za 15,-Kč kus.Druhé moderní spíš extravagantní z lesklejšího materiálu spíše společenské taky za 15,-Kč.To bych nekoupila ani ty 3 knoflíky.Asi rok jsem pracovala v jednom lepším sekáči,takže se vyznám a ráda poradím a najdu známým,co samy by asi nenašly i nyní když jsem náhodou v takové prodejně i jiným ženám.Není se za co stydět a jaké dámy tam nakupují. A ty určitě mají jinší příjmy,jak máme my seniorky.Děkuji za zveřejnění článku paní Elen a hlavně za jeho napsání..
Květoslava HOUDKOVÁ
Zuzko - Pražačko - projeď se do Hloubětína, zastávka "Nademlýnská" - vystoupíš a na protější straně je veliká budova. Obejdeš doprava - přes venkovní vrátnici znovu směrem k hlavní ul. a v přízemí je veliký Sekáč - www.etcimex.cz Musím ještě prozkoumat: Obchůdek KOLOBĚH, Ditrichova 9, Praha 2. Taky Sekáč - někde v Nuslích, patřící manželce zpěváka Tomáše Kluse a další.
Zuzana Pivcová
Kdysi mi jedna vizážistka radila dojít do second handu a tam se zrakově učit vyhledávat a řadit k sobě barvy, protože tam jich bylo mnohem víc než tehdy v běžném obchodě. To mě opravdu bavilo a dost jsem si na to zvykla, že k oranžové se hodila nejvíc zelená a žlutá atd. Občas bych si i něco z outletu koupila dodnes, ale nějak mi připadá, že nemám štěstí na nabídku, nebo chodím do nesprávné prodejny. Mohla byste mi, paní Elen, dát případně tip?
Květoslava HOUDKOVÁ
MIlá Elenko - děkuji za Váš velmi rozumný článek - takový názor mne potěšil - do Sekáčů zavítám i nadále.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%