Prší! Pojďme tedy navštívit
Rybářské muzeum ve Vrbosce
23. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
23.8.2015 13:29
Krásné vyprávění, které milovníky dálek potěší. Stačí jen zavřít oči a snít. Ale já toužím převelice to všechno zažít. Bezva fotodokumentace, jen jsem čekala tu fotku z Payboye. Byla jsem přesvědčena, že čápi jsou už na cestách, už jsem je 4 dny neviděla, ale dnes ráno jeden stál na vyhlídce na střeše sousedovic stodoly. Pokusím se o tu přímluvu, ale nevím jestli už nevyčerpali limit.
Hana Rypáčková
23.8.2015 12:20
Moc jsem se potěšila prohlídkou muzea.A u bárky -sice oblečená, ale taky modelka.
Je mi líto zaniklé továrny, ale takhle skončily i výrobny na Rujaně.Když jsme přicházeli do Lauterbachu- čichali jsme rybinu a rybí hody v restauraci byly za hubičku.Mohou za to kvóty.Sardinky Vrboska si pamatuji a ten klíček bych na chatě asi našla...
Soňa Prachfeldová
23.8.2015 10:40
Tak jsem si početla, rybářova žena Vanda popsala a ukázala krásné rybářské muzeum, Ty bys mohla založit noviny a navázat partnerství s třeba Prahou , jako Vrboska - Praha a třeba by byly i dotace. Jsi nesmírně akční, abych Tě nepřechválila :-), máš mé uznání - umíš !
Jitka Chodorová
23.8.2015 08:23
Vando, tudy prošla historie, romantika, tvrdá práce, představ si, že mi za zády zpívají písničku o rybářích, dva mladé rybáře mám dole v přízemí domu, i můj muž býval rybářem, sice jen sladkovodním, a nejmladší vnuk je přímo muzejní typ, který vše dokumentuje, to by se tam potěšil, ale snad nejvíce musím pochválit tvoje povídání, které jako vždy, je velice zajímavé a hodnotné,no a krásné fotky jen dokládají to, co jsi nám tu tak pěkně sdělila. A pak můj vztah k moři znáš, a vůbec, děkuji ti, a těším se na další.
Jana Šenbergerová
23.8.2015 08:07
Vando, máš můj obdiv. Krásně jsi mě po ránu naladila a vzbudila jsi ve mně vlastnost, o které si myslím, že ji nemám. Upřímně závidím fíkovník, ze kterého je možné vlastnoručně trhat čerstvé zralé fíky. :-)
Vladka Steinová
23.8.2015 07:35
Dobrý den, pěkný a zajímavý článek o muzeu ve Vrbosce. Navíc doplněno pěknými fotografiemi, z nichž mě fascinuje ta poslední, před bouří-až hrůzostrašná černá mračna.Vando, díky!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA