Ilustrační foto: pixabay.com
Čekání na šťastné dny
20. 6. 2020Čekání. Jedno slovo a obsahuje celý náš život. V dětství čekáme na maminčino pohlazení, na první slůvko, které vyslovíme, první krůčky, smích i pláč, pochvalu za první jedničku ve škole.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
20.6.2020 13:48
Také jsem si ráda znovu přečetla Růženčiny řádky ze života. Škoda, že už sem moc často nechodí. Ale já jí to jako vždycky napíšu, že redakce dala na plac nějaké její milé dílko, bude mít určitě radost. ♥
Marie Ženatová
20.6.2020 12:01
Díky za velmi zajímavý a dojemný článek, velmi mne také právě v tomto dni a v této chvíli potěšil, ještě jednu moc děkuji.
Jitka Hašková
20.6.2020 10:43
Je to zajímavý článek, ale mě a mého života se netýká. Probíhal úplně jinak..
Danka Rotyková
20.6.2020 10:30
Paní Růženko, moc jste mne dnes v tom zamračeném a uplakaném dni potěšila. Článek je vtipný a pravdivý zároveň. Díky.
Květuše Pinkasová
20.6.2020 09:29
Čekání, sto krát jinak... Růženko, všechno si u Tebe doma pamatuji. Vzpomínám a mám od Tebe stále hvězdičku z Tvé dílničky... Přijala jsi ve svém panenkovém království naše dva neuvěřitelné plné autobusy seniorů z Bohumína a hodně se diví dodnes, že i takové ženy existují... Jsi úžasná a pro mnohé jako další mnohé vzácné, skoro jinak neviditelná! Byla a jsem dodnes jako v krásném snu. Tak čekej vesele na všechno a my jsme rádi, že čekáme tady dnes hlavně díky Tvému článku aspoň ve vzpomínkách s Tebou. Viděla jsem Tě jen jednou a ráda budu čekat na další viděnou. Svět je asi malý...
Irena Mertová
20.6.2020 09:18
Článek se mi nezdá být smutný, naopak, uklidňuje mne v dnešním deštivém dopoledni a hezky se mi čte. Vpomínám si , jak mě jako dítě štvalo, když mi babička říkala, abych se naučila trpělivosti... A to, že očekávání bývá mnohdy hezčí nežli výsledek, mohu potvrdit. Momentálně čekám, až přestane pršet, abych mohla ven. Článek je z roku 2012, tak zdravím autorku :-)
Soňa Prachfeldová
28.8.2015 20:19
Myslím, že i to čekání je hezké, je v tom pořád naděje, někdy i úzkost, Život si jde svým tempem a nesmlouvá s námi.
Květoslava HOUDKOVÁ
28.8.2015 04:27
Také si myslím, že čekání v našem senior věku není dobré - nemuseli bychom se dočkat! Lepší je jít šťastným dnům trochu naproti - větší naděje je ještě potkat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA