Chladivý pozdrav od moře
23. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
24.7.2015 10:30
Vando, super video i fotky. Jak drsná a klidná může ta příroda být.
Lubomír Müller
24.7.2015 08:14
Voda z hlubin orosená
pod modrým nebem naděje
krystalky pěny v slaných očích
a moře, ach láska, s kterou dobře je
..... naturální video, které dává přímo tělesný požitek a letně vzdušné fotky, moc fajn, Vando... člověk hned zatouží po těchto darech... ♥
VANDA Blaškovič
24.7.2015 06:23
Soňo, Eleno, děkuji! Lidmilo, již jsme dostali od rodičů TY! TY! TY! ..:) A TY dej vědět!...:))
Lidmila Nejedlá
23.7.2015 23:33
Vando, vnouček je krásný a babička ho dobře krmí, viď?
Vyřiď moři, že je pro mne příliš silným živlem, že jsem si ho dost užila, a že teď dávám přednost lesnímu tichu. Až se budu chtít někdy vrátit, dám to vědět.
Elena Valeriánová
23.7.2015 23:02
Milá Vando, jen bych seděla na té kamenné terase a naslouchala, voda je ohromný živel v každé podobě. Video jsem shlédla až do konce, z fotek se mi nejvíce líbí U nás za humny. Na těch skocích jsem neodivovala ani tak tu mladou postavičku, jak pohotovost a um fotografky v té pravé chvíli stisknout spoušť.
Soňa Prachfeldová
23.7.2015 20:46
Je úchvatný ten mořský živel. Dokázala bych tam sedět pěkně dlouho a pozorovat a snít. Povedlo se Ti obojí - krásné .
VANDA Blaškovič
23.7.2015 20:45
:))))) Alenko, tak jste mne, vlastně, tak jsi mne rozesmála..:)) takovou postavičku do jazzu fakt nemám a ani už tu odvahu skoro nemám..:)) Jani, vezmeme si Tě do parády s Jitkou, Zuzanou, Alenami a dalšími milovníky moře a naučíme Tě ho milovat, pokud budeš chtít...:)) přece nejsi stašpytel!!..:))
Alena Várošová
23.7.2015 20:32
Vando,tak to jsem si pěkně trhla šráky,viděla jsem,že máte růžové plavky.No je vidět,že jste, zralé poupě v rozkvětu.Souhlasím s tykáním a přijímám.Chvilku mně to bude trvat,než si zvyknu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA