Chladivý pozdrav od moře

Chladivý pozdrav od moře

23. 7. 2015
cestování dovolená video
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Na dálku a na fotkách je to krása. Jinak mě moře spíše děsí. Za sebe jsem moc ráda, že je od nás daleko. Milovníky moře jsi určitě moc potěšila, když i já před tebou smekám.
VANDA Blaškovič
Zuzano, díky, jsem ráda, že jsem Ti připomněla hezké chvíle. Jitko, to rozbouřené moře je docela v této době vyjímečné, ale ochladí...A Alenko, já ne!!! Ten akrobatický výkon je naší nejstarší vnučky. 11 let. Já jen cvakala a měla radost ze snímků. Aleno, jste tu již mezi námi dosti dlouho, co kdybyste navrhla tykání?.....:) Děvčata, všem děkuji za komentáře. A tady nezaprší a nezaprší...čekáme na déšť jako na smilování...znáte to...
Jitka Chodorová
Díky Vando, to je živel viď? Já teď sedím u otevřeného okna, jak sem proudí čerstvý vzduch z venku, tak jsem úplně cítila ten příjemný chlad rozbouřeného moře.Jinak ale miluji moře teplé.Video i fotky supr.
Alena Várošová
Paní Vando,fotky jsou přímo jako od profesionálního fotografa,jako pohlednice všech barev moře,pokaždé za jiného počasí, nádhera Odceňuji dokonalé, úžasné a akrobatické výkony při skoku do moře,to bych teda nedala.Gratuluji.Kdo se přidá,kdo to dokáže jak Vanda? Zřejmě babiččinou zásluhou z dětí vyzařuje radost a spokojenost Na video jsem se vydržela koukat do konce,jak se moře zlobí a ta čára o které píšešete,kdyby byla za obzorem,tak bychom si si mohli myslet,že se žene bouřka....V těchto parných dnech každý čeká ochlazení i osvěžení chlazeným nápojem a chladivou sprchou.Děkuji za šum nezbedného moře.
Zuzana Pivcová
Minulý týden na chalupě v jižních Čechách jsem objevila svůj starý cestovní deník z černomořského letoviska Gagra v Abcházii (bylo mi 23). Tam jsem si popsala, jaké barvy má moře, na něž jsem se dívala po nočním příjezdu první ráno z balkónu - blízké, vzdálenější, až to na obzoru, ozářené sluncem nebo ještě skoro spící, měnící se během dne. Hodně jsem si to Tvým příspěvkem připomněla. A video mi zase kromě skutečného pobytu u poněkud rozbouřeného moře připomnělo zvukovou kulisu v jedné solné jeskyni, kde kromě hukotu moře a semtam hlasů letících ptáků nebylo nic, a přesto to bylo tak uklidňující!! Je to živel, na který pohlížím s obdivem, ale i s patřičným respektem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%