Hotelbus: dovolená
zase trochu jinak
25. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslav Michal
1.2.2016 23:49
Vážené dámy
Ano - podařilo se vám uhádnout o koho jde. Jedná se o cestovní kancelář Pangeotours, která vozí naše seniory již 25 let po 4 kontinentech světa. Jak máte uvedeno, vše najdete na www.pangeotours.com Jsem rád že se vám tento způsob cestování zamlouvá a kdyby jste děvčata chtěla a bylo vás víc, můžeme, buď já, nebo Cestovatel Bob k vám přijet a uspořádat třeba nějaké povídání o Africe či Jižní Americe. Prostě kdyby vás cokoli zajímalo, není nic jednoduššího než mi brnknout na tel 725 721 073 a nebo napsat na mail jarda.michal@pangeotours.com Budu se těšit.:-) Jarda "hajnej" Michal ředitel Pangeotours
Jarmila Komberec Jakubcová
28.7.2015 07:17
dívala jsem se na webové stránky cestovky www.pangeotours .com a jsou tam opravdu velmi zajímavé zájezdy jak do exotických zemí, tak i po Evropě.
Květoslava HOUDKOVÁ
27.7.2015 17:39
"Předělaná" Karosa - je pouze autokar s možností lůžkové úpravy = není totéž jako Hotelbus Karosa Lux!! - to si opravdu nepleťte. V Holelbusu jsou 1nebo 2 lůžk."kajuty" = každý má své malé soukromí. Stručně: 2 řidiči - odpředu místa k sezení - střed pak kuchyňka, umývadlo,WC - potom už jen kajuty /příz. a patro (vč. kajuty řidičů). Na noc zajel Hotelbus do dobře vybaveného kempu (sprchy, toalety, restaurace atd.), ke spánku návrat do kajut. A pokud vím, Hotelbusy využívá - kupodivu - dost seniorů. (Jeden příklad z Afriky: Řidiči se dohodli a účastníci prožili zajímavý den s obyvateli domorodé vesnice (nebojte se -ne u lidožroutů- vrátili se!).
Hana Rypáčková
27.7.2015 13:32
Klidně sem Květo tu informaci dej.Třeba to může zajímat víc lidiček.
Jarmilo, taky jsme dříve jezdili tou předělanou Karosou-ale na noc jsme zastavili.Byla to legrace a zábavné víc než stanování.Sice ne luxus, ale s vícečetnou rodinou to jinak nešlo...
Jarmila Komberec Jakubcová
27.7.2015 12:45
Také jsem jela na poznávací zájezd tzv.lůžkovým autobusem, ale nebylo to takové luxusní Volvo ale předělaná Karosa co měla ve dne sedačky a v noci se sklopily na ležení.Nazvala jsem tento "bus " autobusem smrti. Cestovala nás 45 a leželo se dole a nad námi druhé patro (bez pásů).Jízda po dálnici směrem Sicilie byl horor.Po návratu jsem o těchto hrůzách informovala Min.dopravy.Autobus nebyl homolovaný pro jízdu ale mělo se v něm jen spát na odpočivadle.Od té doby nejezdím ani luxusním hotelbusem.
Květoslava HOUDKOVÁ
27.7.2015 12:31
Haničko Ryp. - můžeš mi sdělit svůj mail - mám zajímavou informaci - můj mail je: kurzHoudk@seznam.cz (pro soukr. maily) - dík
Květoslava HOUDKOVÁ
27.7.2015 06:04
"Setkání " = výlet Hotelbusem by bylo možné uskutečnit. CK zajišťuje i zájezdy "na přání" - pro skupiny - dle dohody. Musím se zeptat, zda manažérka (osob.znám) už po MD nastoupila na své místo - vždy byla velmi vstřícná !
Elena Valeriánová
26.7.2015 22:19
Hani, nevím jak teď, ale kdysi a není to tak dávno, jsem to chtěla zkusit. Odradila mě cena.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA