
Jak si uvaříme lipový med
22. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
22.7.2015 13:13
Já sice med moc nepoužívám, spíš jen v zimě do čaje. Ale jedna z hlavních ulic u nás je lipovou alejí. Voní tak intenízívně a med z květů dokonce tvoří na chodníku lepkavou hmotu. Cítíte tu vůni? Květy bych tu ale netrhala ... Jinak dobrý tip.
Miluše Hasenohrlová
22.7.2015 13:03
Díky za tip, jen škoda, že u nás lípy už odkvetly.Tak příší rok, když si vzpomenu.
Eva Balúchová
22.7.2015 12:31
Já med používám hlavně do bílého jogurtu,zatím mám zásobu pampeliškového(recept od Milušky).Že se dělá i z lipového květu jsem vůbec nevěděla.Díky za tip.
Zuzana Pivcová
22.7.2015 12:09
Teď nedávno jsem četla, že med v obchodech patří k nejvíce falšovaným potravinám. Zvláště dovezený z Číny je pouze z cukru. Známá paní doktorka z Institutu celostní medicíny zastává názor, že med by se neměl konzumovat pravidelně (já taky patřím k lidem, kteří by ho mohli mít denně, ale nemám), nýbrž pouze jako léčebný prostředek, hlavně při nachlazení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA