Ilustrační foto: Ingimage
Jak neumřít nudou
a neztratit humor
25. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
26.7.2015 18:25
Dáváš Vašemu zastupitelstvu asi trochu zabrat, Haničko, ale na druhou stranu mohou být rádi, že jsi člověk všímavý, kterému není vše jedno, takže na základě Tvých informací se mohou opravdu zaměřit na bolavá místa.
Libor Farský
24.7.2015 21:52
A čerstvý případ z Křemže, kde žádní bezdomovci nejsou. Dvoupatrové zdravotní středisko, WC všude s cedulí "Klíč od WC je na vyžádání v ordinaci". Jenže v celém 2.patře jsou do ordinací čalouněné dveře, takže nešlo zaklepat. Až dole mě zachránil gynekolog, který jediný čalouněné dveře neměl a pustil mě na dámský záchod. Jinak bych by pak při trhání zubů nejen nasr..., ale i počůraný.
Libor Farský
24.7.2015 21:43
Haničko v centru Č.Budějovic (krajského města) po divoké privatizaci zůstaly, pokud vím, jediné veřejné záchodky. (Informace pro turisty - v ulici Na Sadech). Dokonce i na poliklinikách a v některých hospodách jsou WC zamčené a klíč na požádání pacientů nebo hostů. (Všechny objekty na Senovážném náměstí, kde je centrální parkoviště). Na můj dotaz mi v té kavárně v 1.patře řekli, že je to kvůli bezdomovcům. Škoda, že nejsem novinář, dal bych do TV dotaz, co mají bezdomovci dělat s močí...
Květoslava HOUDKOVÁ
24.7.2015 20:53
Ahoj Haničko - když jsem odcházela do důchodu, dala jsem si sama pro sebe malý závazek: "Holka, dokud to půjde, dělej všechno možné, cokoliv. Hlavně však: Neseďět jen s bábama na lavičce, neposlouchat drby, nebavit se o nemocech a nenadávat na vše kolem - a docela se mi daří ten závazek plnit. Mám sice taky zdravot. problémy, ale hlavně trpím závažnou chorobou, postihující zejména seniory: NEDOSTATKEM ČASU.
Dagmar Bartušková
24.7.2015 19:49
Hano, tak to Vám skoro závidím, no vidíte, v tom jste se asi našla. Určitě lepší, než doma třeba štrykovat nehezké punčochy. Ve městě, kde jsem prožívala mládí, byla uzounká ulička, kam chodili čůrat páni i kmáni. Říkalo se jí "Pochcaná ulička". Pak MNV nechal postavit veřejné záchodky.:(
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA