Můj tip na výlet: Korálové moře v Praze
26. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
27.7.2015 13:07
Krásný miniaturní podmořský svět, který se ve velkém hned tak nevidí. Návštěva stojí za to. Líbí se mi ten nádherný perutýn, se svým majestátem. Bezva fotky.
Zuzana Pivcová
26.7.2015 18:16
Jsem, Álo, ostuda, ale v Mořském světě v Praze jsem ještě nebyla. Něco podobného jsem viděla v Berlíně a u nás v Hradci Králové a do Prahy jsem se ještě nevyhrabala. Tak teď už po létu definitivně ano.
Alena Tollarová
26.7.2015 09:13
Radku, provizi nechci. Spíš se seberte a vyražte tam, to je přesně tip třeba pro Tebe! Soník mě zlobí pořád, zrovna včera na procházce jsem skoro plakala a málem ho rozdupala nebo utopila v Labi. :)))
Radovan Cakl
26.7.2015 09:03
Álo, pěkná reportáž i fotky, povedlo se Ti to. Máš u mě provizi za úsporu cesty a vstupného. I když není nad to, vidět to vše ve skutečnosti, tak kdo ví. Koukám, že se Ti Soník umoudřil a fotí dobře. Nebo stále fixluje?
Květoslava HOUDKOVÁ
26.7.2015 06:49
Zdenko J. a všichni další "í"čkaři. Praha 7 - Holešovice bude asi "městem ZOO": ZOO Praha-Troja, Mořský svět - Výstaviště a- zatím- poslední: Krokodýlí ZOO- Tusarova ul..
(Poblíž této ulice je Kopírovací centrum (A4 Kč 1,10), jezdím tam často a tak o Krokodýlí Z00 přivezu a dám informace).
Zdenka Jírová
25.7.2015 23:20
Nádherné fotky hodné profesionála a nádherný popis. Vůbec jsem nevěděla, že tato stálá výstava existuje. To je výhoda Pražáků. Už se chystám, že pro tuto návštěvu zlákám dceru a vnuka. Stojí to určitě za to.
Alena Tollarová
25.7.2015 23:18
Jé, Jarko, Ty si pamatuješ, že jsem veršovala, jak jsem novým foťáčkem praštila o silnici? :) Dodám, že jsem tam byla třikrát a pokaždé se vstupenkou koupenou přes slevomat. A v areálu je dost posezení i automaty na pití a nějaké to občerstvení, takže není třeba odtamtud spěchat. Kam se hrabe televize!
Jaroslava Handlová
25.7.2015 23:11
Álo, to se Ti úžasně povedlo. Máš nádherné fotky. (Možná k tomu dopomohl ten foťák, co se Ti pádem jaksi narazil a teď dělá zázraky na počkání?) Já jsem v tom pražském mořském světě byla taky úplně u vytržení. Nejprve jsem trochu váhala kvůli ceně vstupenky, ale pak jsem nelitovala, nechá se tam pobývat, jak dlouho člověk chce a je čemu se obdivovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA