Dvořákova stezka a Hostibejk
20. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
14.9.2019 21:23
Pane Jane, i Vy jste mne potěšil, že jste si všiml tohoto mého staršího příspěvku. Když jsem četla Vaše „Zrcadlo nesplněných přání", tak jsem si právě na tento můj článeček taky vzpomněla. Ještě jsem nestačila přečíst všechna dosud vydaná Vaše pokračování. Tak v příštím týdnu budu s ještě větší radostí hltat slibně se rozvíjející příběhy a dám si se zpožděním všechny díly hromadně.
Jan Zelenka
13.9.2019 21:32
Tímto povídáním jste mne potěšila. V památníku A. Dvořáka jsem strávil prvních dvacet let svého života a do Kralup jsem chodil na gympl. je to kraj mého mládí.
Hana Rypáčková
21.7.2015 10:51
Hostibejk mě neuráží- pohostit býka, nebo býk nás pohostí???Čeho si projíždějící člověk nevšimne.Do Roudnice chodí vnučka do školy...
Zdenka Jírová
21.7.2015 01:06
Zajímavé povídání o krajině, kterou jsem neznala, i když pobývám občas u dcery bydlící nedaleko. V naší zemi je plno krás, stále se objevují další a další. Jsem ráda, že žiji v Čechách.
Květoslava HOUDKOVÁ
20.7.2015 19:02
Kralupy n.Vlt. i okolí znám, Hostibejk taky - ale už se tam nikdy jako turista nevypravím - už bych to nezvládla. Kvůli zdraví prakticky vyřazuji ze svého života zejména kopce a schody - ale kam mne co doveze, tam se snad ještě podívám. Proklínám 70. naroz. = potom začaly problémy, o nichž jsem asi tušila, ale nechtěla si je připustit - teď už jsou reálné.
Alena Vávrová
20.7.2015 17:56
Jarko, turistika podle vody musí být fajn. Na zámku v Nelahozevsi jsem také byla a moc se mi tam líbilo, právě proto, že tam je shromážděno tolik uměleckých sbírek. A Hostibejk je mi jako Bejkový docela sympatický :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA