Jak jsem se dostal
do Pyšné princezny
23. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
24.7.2015 19:46
Moc pěkné povídání. Při této příležitosti jsem si vzpomněla jak natáčel pan Troška na Bouzově pohádku O létajícím ševci a princezně jJasněnce,tak sousedka chodila natáčet jako komparzstka.Ale onemocněla tak jsem šla místo ní.její šaty musely kolem mně omotat třikrát a zadek vycpat polštářky.Mám na to moc pěkné vzpomínky.Stejně Pyšná princezna patří u mnoho filmových fanoušků mezi nejkrásnější české pohádky.
Soňa Prachfeldová
24.7.2015 19:15
Je velká škoda, že takové krásné budovy jsou upuštěné, za chvíli vandalové poničí a rozkradou co se dá. Ano je v tom velká nostalgie, ale i zároveň takové připomenutí minula, vzpomínky jsou také součástí našeho života.
petr stejskal
24.7.2015 16:31
pro Soňu. Já měl to štěstí,že jsem se etos tam znova podíval tak trochu nostslgicky zavzpomínal. Jinak už je ta naše ozdravovna zrušená a zavřená. Bohužel. Na dřevěné sochy jsme se taky byli podívat. jen mi to tam připadlo už přeplácané. P.
Hana Rypáčková
24.7.2015 08:18
Hrát v pohádce nebo kompars ve filmu je pěkný zážitek.Hlavně po delší době...Hezká vzpomínka.
Růžena Antlová
24.7.2015 07:31
hrát v pohádce která baví děti i důchodce i v dnešní době je pro vás krásná vzpomínka když se každý vánoční čas ukáže na obrazovce Pyšná princezna nikdy si ji nenechám ujít .
Zdenka Jírová
24.7.2015 00:48
TO muselo být pro vás, děti, báječné, A povedlo se vá to skvěle, vždy=t to byla nejhezčí pohádka století. Já byla jednou přítomna natáčení seriálu Bylo nás pět v u Kouřimi. Natáčel tam režisér Smyczek, Já viděla zkoušení scény těch chlapců na louce, kterou pak podpálil, Pan režisér se vyznačoval andělskou trpělivostí, kterou s těmi mládenci měl. Byl to moc hezký seriál, v komparzu účinkovalo skoro celé městečko a natáčelo se to celé léto. T chlapci na to mají určitě také krásné vzpomínky,
Soňa Prachfeldová
23.7.2015 21:02
To byl tedy krásný zážitek z dětství. Mám pocit, že v současné době budova nefunguje, Nedávno jsme byli v Doubici -slezli jsme od Tokaje zničeni do Jetřichovic, v domnění, že něco pojede a nejelo, tak jsme zase lezli krpálem nahoru, no ale přežili. Je tam nádherně v Jetřichovicích i v celém okolí.
Květoslava HOUDKOVÁ
23.7.2015 15:34
Pane Petře - jako "kvalifikovaný hubeňour" jsem byla v Jetřichovické ozdravovně také, ale zřejmě v jiném roce. Ještě pak-po 2 dětech- 50kg (s postelí) - teď bych potřebovala k těm uhlířům = cpali by medvědům a já bych se - pro změnu - zase zhubla.
Zuzana Pivcová
23.7.2015 12:49
To je hezké, když někdo může takhle podat živé svědectví o natáčení oblíbené pohádky. Kromě vás dětí je už snad jen paní Vránová.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA