Její Veličenstvo Cuketa
18. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Valachovičová
18.11.2015 17:46
Cuketa budiž pochválena - nedám na tuto zeleninu dopustit. Letos jsem vyzkoušela plno receptů = cuketové zelí nemá chybu, nenadýmá, cuketové řízečky jsou luxusní a také jsem dělala jakýsi cuketový maglajz, to se dá použít do omáček, na těstoviny, na topinky.....cukety se mně nikdy nepřejí, i když grilujeme, děláme špízy...
Dagmar Bartušková
20.7.2015 21:34
Do tohoto cukeťáku ještě dávám pár stroužků česneku. V Lidlu kupuji kulaté a plním je různou nádivkou. Jo, jo, cukety mohu ráno, v poledne i večer.
Miluše Hasenohrlová
18.7.2015 22:58
Elen, opět zajímavé čtení o cuketách a ještě s receptem.Cukety pěstuji každým roke v hojném počtu asi 25 sazenic a to pro moje slepičky a kačeny.Ale Tvůj recept určitě zkusím ,jen to nesmím říci manželovi, to by ani neochutnal.
Alena Várošová
18.7.2015 20:46
Cuketu mi taky sežrali slimáci,dokonce jsem si přinesla od mamky kopretinu a tu mi sežrali i oslintali s kořeny.Tak nemám nic.
Krásné,úžasné obrázky i povídání i recept může být príma.Děkuji Eleno.
Alena Vávrová
18.7.2015 20:40
Zrovna mi jedno Veličenstvo přistálo na kuch. lince - mladí dovezli. Tak počká, až budou mít zase náhradní volno za víkend a upeču cuketový nákyp. Máme ji rádi na všechny způsoby - grilovanou, smaženou, do leča, do bramboráků. Měla jsem letos jen jednu sazenici a bohužel jsem ji před těm nenažranci slimáckými neuhájila. Neodradil je vaniš, drc. skořápky ani jehličí.
Hana Rypáčková
18.7.2015 15:24
Už jsme snědli první dvě a další dvě čekají v lednici...Tím teplem a zaléváním rostou před očima.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA