Květoslava HOUDKOVÁ
20.7.2015 15:49
Milá Naďo, těší mne, že můj tip na D lze použít. Moje fenka tehdy již nežila - pejsek majitelů byl však roztomilý a hravý. A je každého volba: Pejska volně a manžela "na vodítku", nebo naopak, že??
Naděžda Špásová
20.7.2015 14:10
Velmi zajímavá nabídka. Vypadá to tam moc hezky. Myslím, že tam bude naše příští dovolená. A můžou tam psi a jak mě, asi paní majitelka, utvrdila i jiná zvířata. Děkuji za typ.
Květoslava HOUDKOVÁ
20.7.2015 10:37
Ahoj Soňo - pokud pár dní "vydržíš", dám informace o Hotelbusech na "i60" = jako "můj tip na D"/článek. Myslím, že redakce zveřejní a zaujme to i dost lidí.
Soňa Prachfeldová
20.7.2015 09:24
Máš pravdu Květo, hned jsem se dívala a myslela jsem, že je to ten autokar pro 4-6 lidí. Dál jsem nepátrala, ještě se mrknu.
Květoslava HOUDKOVÁ
20.7.2015 06:03
Soňo, různé CK už mají autokary s lůžk. úpravou a to si lidé pletou = to nejsou Hotelbusy!! Já o tom vím dost - dokonce osobně znám managerku - každý rok představí některý typ Hotelbusu na cestovat. veletrhu v Praze. Jezdím je tam navštívit, "pokecat si", přivézt nový krásný katalog, získat informace atd. Zrovna, když jsme byli v Maďarsku, se ta managerka vdávala. Jeden z řidičů mi dokonce půjčil svůj služební mobil = abych jí mohla popřát a "ušetřila". Byla jsem nejstarší z té party (14) účastníků - a všichni o mne pečovali, jako o svou babičku - paráda!
Soňa Prachfeldová
19.7.2015 21:33
Květo Hotelbusem jsem opravdu ještě nejela, dokonce to slyším poprvé, jsem ráda, že jsi se tak rozepsala, spoustu věcí se člověk od Tebe dozví. Už jsi zapracovaná na pc, že - jsi šikulka.
Zuzana Pivcová
19.7.2015 21:12
Jsi, Květo, opravdu podnikavá. A nejvíc oceňuji, že umíš vše kriticky vyhodnotit a to, co se Ti zamlouvá, doporučit dál.
Květoslava HOUDKOVÁ
19.7.2015 20:15
Soňo, auto jsem nikdy neměla, kempy neokusila - pod stan by mne stejně nikdo nedostal - já chci aspoň čistou postel a pevnou střechu nad hlavou. Říká Ti něco cestování Hotelbusem ? Před 4 r. jsem tak byla - aspoň v Maďarsku = super zážitek, stojí za vzpomínání (Hotelbusy jezdí po celém světě, ale na to už mizerný důchod nestačí a věk už skoro taky ne).
Soňa Prachfeldová
19.7.2015 19:06
Květo tam je tak nádherně, letos zavítáme i do Srní, vyjíždíme po kraji a výletech z kempu. Jsi fakt dobrá !
Květoslava HOUDKOVÁ
19.7.2015 17:42
Asi to bude tím, že mne cestování baví a pokud ještě zvládám, nejezdím na stejné místo!. Když už vydám peníze, chci vidět vždy něco jiného = dokud to jde. Teď až do konce měsíce funguji jako "psí MŠ" pro fenku, jejíž rodina odjela na D, ale v srpnu se zase začnu toulat. Turistiku už nezvládnu, ale kam mne co doveze, tam budu.
Načíst starší příspěvky