Pivní lázně, to byl zážitek!

Pivní lázně, to byl zážitek!

18. 7. 2015
lázně naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Teprve teď to tady čtu a zdravím pivní lázeňkyni Alenku.Taky jsem vyzkoušela ,u nás v Ostravě Na zámečku,taky to máme moc pěkné a doporučuji všem,co váhají.S partnerem v jedné vaně to také má svůj půvab a masáž po té je k nezaplacení.Ali,pěkně jsi to napsala.mm
Eva Balúchová
Další tip na výborný výlet. Ali,měla ses nádherně a nejvíc mě pobavilo,že jsi zvládla 2 piva.Určitě jsi po pivní kůře zase omládla.
Zuzana Pivcová
Trochu mě to láká, i pivní vlasová kosmetika, ale zatím zůstalo jen u lákání a popíjení zlatavého moku.
Zdenka Jírová
Skoro vám závidím, taky bych si dal říct.Pivo mám ráda, i když vždy jen malou sklenku.
Alena Tollarová
Díky vám všem za ohlasy. Mořské lázně musejí být také prima. A pane Tomáši, můžete se vzít Vltavou až k Mělníku a tam pokračovat po Labi, v Lázních Toušeň přesedlat na Jizeru, v Mýtě uhnout na Mumlavu a poslední úsek je Milnice - teče přímo přes sklárnu. Akorát s tou splavností teda nevím.
Hana Rypáčková
Parádní relax!
Alena Várošová
Pěkně popsaný článek.pivní lázně,ne jedom pro jednoho,ale i pro dva jsou v Plané u Mariánských Lázní,kde je možno zaplatit si balíček i s masážemi.Sice jsem ještě pivní lázně nezkusila,ale proč ne?Než člověk se odebere na jiný svět,měl by zkusti všechno.
Květoslava HOUDKOVÁ
Děvčata-dle rady mého syna (starosty našich Dobrovolných hasičů) klidně pivo pijte (i se v něm "cachtejte") Pivo je ZDRAVÉ, BEZ BACILU = protože je VŽDY PŘEVAŘENÉ. A moji Hasiči (skoro celá rodina) vědí, čím se "hasí žízeň" !! Ve sklárně Harrachov i pivovaru jsem byla kdysi - se "Šmejdy".
Miluše Hasenohrlová
Alenko, moc pěkně povyprávěné.Můj muž,pivař, by řekl :"To je škody....:-)))
Soňa Prachfeldová
Je to krásný zážitek, pivaři by asi litovali ředit vodou. A po pivíčku se Ti dobře usnulo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%