Můj tip na dovolenou: Jičín
jednodenní, víkendový či týdenní
10. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
12.7.2015 18:59
Mohu potvrdit, že je Jičín krásné a zajímavé město, byla jsem tam mockrát, muž tam měl příbuzné. Ještě bych připomněla cestu alejí do Valdic a možnost výstupu na kopec Zebín. Když jezdím za vnučkami a zpět a čekám v Nymburku na vlak, na druhé straně nástupiště stojí vždy vláček do Jičína. Včera jsem vážně přemýšlela, že bych se tam docela ráda zase podívala i sama. Hezký tip na výlet.
Dana Kolářová
12.7.2015 17:40
Jaruško, děkuji. Těší mě, že ti pozvánka připomněla hezké vzpomínky. Příjemné léto.
Soňa Prachfeldová
10.7.2015 22:20
Krásné pozvání, letos už nezvládnu, ale příští rok bych moc ráda pobyla v českém ráji, tam to neznám .
Jaroslava Handlová
10.7.2015 22:12
Na Jičín mám hezké vzpomínky z dětství. Tehdy, poprvé v životě jsem tam spala s rodiči a sestrou v hotelu. To ještě Rumcajs známý nebyl, ale bizardní skály Českého ráje mně, jako asi 10-leté školačce, učarovaly. Festival asi letos nestihnu-ale, co kdyby? Danuš, díky za pohádkovou pozvánku i hezké fotky.
Květoslava HOUDKOVÁ
10.7.2015 20:55
Vnoučata již odrostla, ale taky bych se do Jičína ráda podívala. A senioři jsou přeci jako děti - tak zjistím dopravu a jela bych právě v některý den festivalu.
Alena Várošová
10.7.2015 19:18
Ocitla jsem se opravdu jako v pohádce.Krásné vyprávění od autorky Dany.Obrázky jak když je vymauje,nádhera.Děkuji.
Zuzana Pivcová
10.7.2015 17:50
Kdybych mohla, hned bych se tam rozjela. Jičín se mi líbí sám o sobě, leží blízko Lomnice, kde jsme bydleli, a navíc jsi nám teď prozradila ještě věci neznámé, které bych si ráda na výletě ověřila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA