Marie Foltýnová
17.1.2015 13:07
Pane Zdeňku.čtu se zájmem váš příspěvek o Kroměřížských zahradách.Jak už jsem na tomto portálu psala je to na skok od mého domova.Pouhých 17km.Květná zahrada prodělala obrovskou rekonstrukci,která vyšla údajně na 300milionů korun.Rekonstrukci dokončili v loňském roce a i nové objekty jsou zpřístupněny veřejnosti.Vstupné 70kč.Senioři60kč.Krásný je i Arcibiskupský zámek ,historická památka,ale ouha.Na ten má záluskOlomoucké arcibiskupství.Nevím,ale můj názor na to je takový,že požadavky církve jsou přehnané.
Zdeněk Horenský
14.7.2012 13:44
Děkuji, zdravím Zdeněk Horenský
Zuzana Pivcová
14.7.2012 13:36
Pokud je to tak, pak promiňte. Je ale snad pochopitelné, že moje úvaha byla logická, když tamta básnička vyšla už dávno dříve, zatímco Vaše zde až nyní. A u přebírání odstavců jsem měla na mysli ten druhý web, Kroměříž. Naopak Vaší politické satiře nebo vyprávění o cestování fandím. Přeji Vám úspěch a hezké chvíle se zdejšími stránkami, právě tak, jako všem ostatním. Zdraví Vás Zuzana Pivcová
Zdeněk Horenský
14.7.2012 13:05
http://basne.cz/Basne/8407-view.aspx
Paní Pivcová autor Heron jsem já, přihlašovací z.horensky@seznam.cz - můžete si to ověřit
Zdeněk Horenský
14.7.2012 12:56
Vážená paní Pivcová, o mé básni "o jaru" pravděpodobně nic nevíte, ale s tím přejímáním to bylo právě naopak a byla odstraněna neprávem, za co se mi manažer redakce omluvil a stejně tak jsem si zjistil kdo "celé odstavce", jak píšete, zkopíroval z mé básně, která již jednou dříve byla zveřejněna na internetu, a ti se mi též omluvili. Vždy je potřeba mít ověřené a řádné informace, než někoho nařknete.
Zuzana Pivcová
10.7.2012 07:54
Pane Horenský, být Vámi, tak bych to nekomentovala (viz "Vaše" báseň o jaru). A když už přejímáte nikoliv některé údaje, ale celé odstavce, je dobrým zvykem uvést to jako citaci s odkazem na zdroj. Celkem trefně kritizujete manažery i politické strany, tak buďte i Vy morálně na výši.
Zdeněk Horenský
9.7.2012 19:56
Dobrý den pane Libánský, v Kroměříži jsem samozřejmě byl, ta všechna místa jsem navštívil, přiložené fotografie jsem pořídil. Pochopitelně některé údaje o historii a letopočtech jsem našel v různých informačních zdrojích.
Jiří Libánský
8.7.2012 23:57
Pane Horenský, byl jste někdy v Kroměříži, nebo jste jen zde opsal:
http://www.mojezahrada.estranky.cz/fotoalbum/zahrady-v-kromerizi/
Hana Práglová
7.7.2012 22:03
V Kroměříži jsme byli loni na zájezdu s našimi seniory.Navštívili jsme obě zahrady,ale také zámek a rozhlednu.Kroměříž opravdu stojí za podívanou !!!