FOTO: Marie Novotná
Šišky s ovocem snadno a rychle
6. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
7.7.2015 13:59
Teď momentálně jsem na jiné stravě, ale přiznávám, že tyhle šišky bych si dala!
Hana Rypáčková
7.7.2015 10:41
Ano,šetřím plotnu a vařím gnochi místo knedlíků.Sladká jídla máme málokdy.Ovoce zpracovávám na šťávy .Husté zamražuji, mám nabouchanou lednici i mrazák, až se zchladí, budu vařit. Nejde to ani na zahradě, kde mám plotnu.
Do Prahy jen až bude rozumně.Ale tleskám ti a obdivuji tvou aktivitu.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.7.2015 08:49
A kdo jste z Prahy a okolí, v sobotu 11. 7. dejte opět "na plotnu dečku" a přijeďte do Stromovky. Je tam "žrací" festival pod taktovkou Prahy 7 (restaurace, bistra atd.) A pod stromy bude určitě chutnat! - akce je od 11.00 hod.
Jarmila Komberec Jakubcová
7.7.2015 07:55
výborný recept, určitě to vyzkouším.Mám ráda ovocné knedlíky, ale vždy mně připadaly moc pracné. Takto je zvládnu za pár minut.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.7.2015 04:54
Ahoj Soňo, mladí byli na Moravě a přivezli 16 kg meruněk po Kč 25,- (v Luhačovicích cena 59,-) = dali i mně. Tak dnes udělám tvaroh.těsto (mističky) a mňamku k obědu. Včera jsem využila to svoje "fofr těsto" a k obědu si upekla (na grillu) rybízový koláč + studený třešňový koktejl .
(Klasické vaření mne v tom vedru nebaví - rybíz, třešně apod. mohu beztrestně "krást" u dcery na zahradě)
Květoslava HOUDKOVÁ
6.7.2015 18:43
Ovocné knedlíky také nebalím a nevařím ve vodě. Z těsta vytvořím malé mističky a rozmístím do oválného parního hrnce. Do mističek dám ovoce,trošku cukru a uvařím, vyndám na talíř a pak už klasicky: tvaroh,máslo,dosladit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA