Už je to půl století
7. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
8.7.2015 12:44
To mi nedá...., jak je vidět, vše je relativní.....se správným mužem se dá i mládnout!.....:) proto neházejme pušku do žita, dámy !...:)
Hana Šimková
8.7.2015 11:58
Je mi smutno z toho, že jsem nedokázala s mužem zestárnout. No tak si holt musím stárnout sama. Vám to Jitko ale moc přeji.
Eva Mužíková
8.7.2015 00:51
Jitko, přijmi gratulaci k výročí i ode mne, spojenou s přáním, aby jste tu "káru" spolu táhli ještě dlouhá léta.
Jitka Chodorová
7.7.2015 22:24
Děkuji všem za milé komentáře,a pro Hanku R., většina básniček směřuje k mému muži, leč některé opravdu patří mé studenstké lásce, o které se mi zdává dodnes. Bylo to krásné, ale bylo nám oběma tenkrát 17let, a on šel pak na vysokou, no a o nějakou vážnou známost neměl zájem. Můj osud ale byl můj muž, a přes všechny peripetie vztahu jsem ráda, že tomu tak je.
Alena Várošová
7.7.2015 19:24
I já Vám paní Jitko k tomuto významnému jubileu 50 let společné Itálie moc gratuluji.Atˇvám láska vydrží ještě hodně dlouho.
Jana Šenbergerová
7.7.2015 15:20
Jen jsem začala číst, tušila jsem, odkud vítr vane. :-)
Milá Jitko, moc vám k tomuto krásnému výročí přeji, aby se ta vaše dlouholetá "itálie" stala pro oba příjemným přístavem pro další léta.
Zuzana Pivcová
7.7.2015 14:46
Přeji Ti, abyste si to výročí připomněli krásně spolu, a ačkoliv jste rozdílní, uvědomili si oba, jak nezvratně patříte k sobě. Každému se nepoštěstí vše ustát. Jsi obdivuhodná.
VANDA Blaškovič
7.7.2015 14:46
No, prosím Jitko, jak i taková "Itálie" přináší sladké plody...:)) PRIMA! Ahojtě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA