Můj tip na výlet: miniatury 
budov i zahradní železnice

Můj tip na výlet: miniatury
budov i zahradní železnice

10. 7. 2015
dovolená naše tipy výlet
Hodnocení:
(1 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Časy se mění - vstupné 2017: dospělý 8 euro, dítě do 5 let 1,5 euro, 6-16 let 5 euro, rodinné vstupné 19 euro ... :-(
Alena Tollarová
Jano, jako bys věděla, že můj soníček je taky miniatura... a jinak díky za komentáře a Marušce za "přidanou hodnotu"
Jana Šenbergerová
Úžasné pozvánky na výlety i fotografie. Čím fotíš?
Marie Foltýnová
No to je moc pěkný výlet Ali.Krásné miniaturky. Líbí se mi i ty vláčky.Něco podobného v menším je na zámku Berchtold.Kunice u Prahy.Je tam i dětské dopravní hřiště.a různé jiné zajímavosti pro děti i dospělé.
Eva Balúchová
Jsem překvapena jaké jsou v Polsku krásné hrady a zámky.Vidím,že jste si udělali ,i za špatného počasí ,pělný program.
Soňa Prachfeldová
Pěkné tipy na výlet a fotky lákají .
Alena Várošová
Pěkné dva výlety,nevím pro který bych se rozhodla.Nejlépe pro oba,každý den být někde jinde..Velmi zajímavý nápad nás pozvat do Polska i Německa.Moc krásným doplňkem jsou fotografie.Skvělé.
Jaroslava Handlová
Aleno, pár miniatur už jsem různě ve světě viděla, ale v tomto polském parku jsem ještě nebyla! Je to pro mne skvělý tip - za cca 10 dnů jedu do Krkonoš - kdyby vyšel čas, možná dojde i na miniatury. Díky za pozvánku i hezké fotky.
Alena Tollarová
Zapomněnka hlásí - nezapomeňte na dětské pasy!
Hana Rypáčková
Alenko šmejdilko. pro děti moc hezký výlet....Taky to vyslepičím dál.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%