Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Volare cantare ve Volarech
8. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
10.7.2015 08:21
Díky Jarko a Evčo za milé komentíky, přírodě , natož Šumavě snad nikdo neoddolá.
Eva Mužíková
9.7.2015 11:55
Také Tě musím Soni pochválit za skvělou reportáž z cest. Díky Tobě jsem se dozvěděla, co mám za kytičku i já doma... Květo, já s jejím pěstováním nedělám žádné procedury.. Zalévám, rosím, občas přihnojím tekutými slepičinkami z květinářství. Kvete skoro pořád...
Jaroslava Handlová
9.7.2015 11:14
Soňo, z pěkného vyprávění a zejména z fotek s Tebou, s Hanou a Pepou je patrno, že jste si létali (vznášeli se) a zpívali. Ráda věřím, že taková kombinace všech popsaných zážitků musela být úžasným relaxem! Díky za přenesení skvělé nálady mezi nás!!!
Soňa Prachfeldová
9.7.2015 09:36
Děkuji Dano. Zdenko, to bych brala na kole po okolí, jenže Pepa nejezdí a mě to chybí. Doma jezdíme s kámoškou a zítra si uděláme krátký výlet, už se těším.
Zdenka Žichovská
9.7.2015 00:36
Soňo, při čtení tvého článku jsem si zavzpomínala na můj týdenní pobyt na Šumavě s kolem - jsou tam pěkně upravené cyklotrasy. Jeden z mých cyklo-výletů byl Nová Pec - Stožec - Oslí cestou přes Jelení vrch zpět do Nové Pece, kde jsem byla ubytovaná (mladí tam mají koupený apartmán). Také kolem Schwarzenberského kanálu do Zvonkové...... Ve Volarech jsem byla vlakem, a na Plešné jezero jsem se vydala pěšky přes Kamenné moře. Na víkend přijela i dcera s rodinou (bydlí nedaleko Budějovic) a jeli jsme na kolech do Rakouska na rozhlednu, ale teď si nevzpomenu na název. Moc pěkná krajina, ráda bych si to zopakovala, jen kdyby to cestování s kolem, vlakem skoro přes celou republiku, nebylo tak náročné.
Radovan Cakl
8.7.2015 22:30
Pro Květu Houdkovou: V chatu Práce na PC máte návod na vkládání fotek do galerie, případně ke článku.
Dana Kolářová
8.7.2015 21:59
Děkuji za zajímavou reportáž o Šumavě, kterou neznám doplněnou hezkými fotografiemi.
Soňa Prachfeldová
8.7.2015 21:37
Lidmilko bylo to prima, že bychom si tam daly příští rok srazík ? :-)
Lidmila Nejedlá
8.7.2015 21:34
Milá Soňo, jsi borec. Tak ráda jsem se znovu podívala do těch míst. Hřbitov žen z pochodu smrti na mne také zapůsobil velmi depresivně a dlouho jsme si pak povídali o tom, jak ty ženy asi žily a jak trpěly. Setkat se s Hankou R. bylo určitě příjemné. Díky.
Soňa Prachfeldová
8.7.2015 21:27
Díky všem za milé komentíky, Šumava je moje láska, kromě mnoha dalších :-) každoročně se toulám v této krajině. A konopné mě skutečně už dlouho lákaly, kdo si tu pohodičku zažije, nebude litovat. Asi zvopáknem. Díky, díky .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA