
Lidová, nadýchaná
tvarohová buchta
4. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
4.7.2015 16:19
Začala jsem prohlížet obrázky od posledního s polibkem.Na druhém se něco černá.Tak si říkám asi se Vandě buchta trochu přičmoudla.Když ale postupuji po obrázcích dál,tak jsem pochopila,že byla buchta tak dobrá,že zůstaly jen okraje a holý plech.buchta snězená.Když tak chutnala,tak vyzkouším.Díky Vando za recept.
Jarmila Komberec Jakubcová
4.7.2015 15:08
paní Vando, recept mně zaujal, asi ho udělám na "babský sněm".To se u mně 1x za měsíc cca 10 kamarádek a řešíme světové i místní poměry.Jinak 17.7. jedu do krásného Chorvatska do Podgory.Příští rok bych ráda navštívila Hvar.Letos už to nestíhám.
VANDA Blaškovič
4.7.2015 13:59
Ahoj děvčata, já tu žravost chtěla svést na štěně!..:)) Ale pozor, vidím, že u těsta vypadl hrnek mléka! A u polevy by možná stačilo 3/4 hrnku mléka, aby nebyla poleva úplně tekutá. Jinak jsem do receptu přidala ještě rozinky namočené v rumu a vlašské ořechy. Může se samozřejmě přidat jakékoli čerstvé ovoce podle sezony. Ano, Aleno, kopcovitý terén tu máme, ale že by Himaláje??...:))
Alena Vávrová
4.7.2015 13:28
No, jestli vám to opravdu snědl pejsek, tak mám podobnou příhodu, akorát že už to měl nakrájené na talíři a zbytek na plechu byl v bezpečí v troubě. Takže jsme také olízli. Pejskovi ani nebylo špatně, je to děsný halama a je bezedný. Když mají mladí přijet i s ním, tak už dávám bacha. Hrníčkový recept je známý, ale i tak mám opsáno. Změna repertoáru mne více baví, díky!
Alena Tollarová
4.7.2015 13:26
Vando, básníš tam u moře hezky a fotodokumentace je taky přiléhavá. Já toto peču taky, ale znám to pod názvem himalájské řezy, ona ta poleva s tvarohem na tom udělá takový kopcovitý terén, že jo. Jenže dost, nepeču, dojídám tu bublaninu s třešněmi a kynu jen při čtení ...
Květoslava HOUDKOVÁ
4.7.2015 12:45
Dík za recept - nemám se s kým dělit, tak upeču z 1/2 dávek. A pro pečení často využívám i grill (upeče pizzu, ovoc.koláč, žemlovku, šunkofleky, ohřeje i polévku). V provozu je téměř denně (už 4 r.! - stačilo si navíc pořídit hlubší alobalové nádobky. Zvládne kde co a ani nepřekáží na lince. Podívejte se na: www.nikal.cz - a další produkty využívám při vaření už skoro 15 let (zejm. jako super dochucovadla). A protože s firmou jezdiím (velmi ráda) na akce, "pochytala" jsem od účastníků mnohá další využití.
Alena Várošová
4.7.2015 09:50
Vando, moc pěkně zveršované.Nejen,že jste skvělá pisatelka a spisovatelka,ale jak pozoruji výborná kuchtička. Moc Vám to na fotce při polibku sluší,je vidět jak stojíte na špičkách.Váš muž Vás musí nosí na rukou.Buchty to je moje,mám ráda skladké pokrmy, maso skoro nemusím.Už jsem si opsala výborný recept od skvélé kuchařinky.Díky moc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA