FOTO: Hana Lancová
Můj tip na dovolenou:
malebná Lhotka u Telče
7. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
10.7.2015 08:43
Díky za tip, je tam nádherná krajina, v Telči jsem obdivovala překrásné stavby. A když si to místo člověk zamiluje, pak jezdí pořád do těchto končin.
Květoslava HOUDKOVÁ
8.7.2015 20:06
Haničko-po dohodě v rodině posunu pobyt ve Lhotce až od 21. 9. - o koupání a turistiku mi nejde a výlety do okolních měst snad počasí ještě dopřeje. Budu tam jen v pracovní dny, aby dobře fungovala okolní doprava. Pan Novák o předběž. termínu už ví, definitivně objednám až příští týden. "Hlášení" pro i60 pak určitě sepíšu, věřím, že mi tam bude příjemněji, než v problémových Luhačovicích.
Hana Lancová
8.7.2015 13:30
Paní Květo, začátek září je výborná volba! Doba pro výlety jak dělaná. Panu Novákovi jsem dnes ráno posílala e-mail (občas si dopisujeme) a už mě informoval, že Vám rezervaci potvrdil. Jsem zvědavá na Vaše dojmy a postřehy. Doufám, že se po návratu s námi podělíte. :-)))
Květoslava HOUDKOVÁ
8.7.2015 10:55
Milá Hano - z penzionu Lhotka už mám odpověď, pojedu tam v začátku září dle dohody. Díky - těším se i na Telč.
Květoslava HOUDKOVÁ
8.7.2015 06:59
Dík za tip - poslala jsem dotaz do penzionu, na možnost krátkého ubytování ještě letos. V Telči jsem byla kdysi v mládí, určitě se tam mnoho změnilo. Snad pošlou zprávu.
Hana Lancová
7.7.2015 19:20
Rovněž se mi podařilo připojit až teď. Vedro asi dělá svoje. :-)) Dnes jsem dostala e-mailem ze Lhotky aktuální "pozdrav" viz: http://www.javorice.cz/tornado-ve-lhotce. Zkrátka pořád se něco děje.
Jana Šenbergerová
7.7.2015 19:06
Tak jsem se tu rozepsala, a najednou bylo všechno pryč. Teprve teď se mi podařilo znovu připojit.
Částečně tyto končiny znám. Když byly děti malé, byli jsme na závodní rekreaci v Nové Bystřici. Bydleli jsme v maringotce a pořádali výlety do okolí. Byli jsme v Jindřichově Hradci, na Landštejně, ve vodním zámku Červená Lhota. S kolegy jsme zase navštivili Telč. všude se mi moc líbilo. Hezký tip na dovolenou.
Zuzana Pivcová
7.7.2015 13:49
Další část naší vlasti, kterou neznám a "na stará kolena" poznávám díky i60, tedy v tomto případě paní Haně.
Hana Rypáčková
7.7.2015 09:56
Já na Telč nedám dopustit. Pařezitý rybník!A ubytování vedle mne zaujalo.Hezký tip.Celý ten kraj okolo je velmi zajímavý.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA