Pozvánka na ostrov Hvar,
tentokrát na lov kalamárů

Pozvánka na ostrov Hvar,
tentokrát na lov kalamárů

18. 7. 2002
rybaření ryby zábava
Hodnocení:
(1.5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
To je úžasné, vidím totiž nejnovější komentáře k již vydaným článkům, kterých bych si asi nevšimla. Redakce, toto je perfektní změna. Jarmilo, cestovatelko, děkuji za komentář. Snad na Kanárech nepotkám žraloka!..:)) Děkuji taktéž Zdeňce a budu ráda, když se opět ozve. Také díky Ajo a Zuzano.
Jarmila Komberec Jakubcová
Vando, opět nádherný článek, který mi přiblížil léto a moře. Já jsem byla pouze na lovu žraloků na Gran Canarii ale ekologové to už zakázali, že prý se tím trápí.Jinak jsem pozorovala rybáře v Thajsku ale kalaármy jsem nelovila. Ale třeba příští rok se to podaří.
Zdeňka Kubesová
Ahoj Vando, do Chorvatska jsem se sice letos za kamarádkou na Makarské nedostala-nenašla jsem parťačku z Ostravy-ale tvé milé povídání o rybaření na Hvaru jsem si se zájmem přečetla. Tleskám, sdílím, moc pěkné. Měj se fajn.
Dagmar Bartušková
Vando, viděla jsem kdysi jeden cestopis, kde někde v Peru netopýry smažili na oleji a jedlij. No, převážně chudina.
Zuzana Pivcová
Teď jsem dodatečně objevila Tvé kalamáry. No, přiznávám, že jako jídlo mi chutnají jako asi všechny mořské plody, ale že se takhle chytají, jsem vůbec netušila. Ale nejvíc by se mi líbilo všechno to dění kolem.
VANDA Blaškovič
Aleno, Hanko, Eleno, Vladko, jsem ráda, že jste si se mnou dobře zachytaly. Luboši, Ty jsi na ty Večernice, to by sis tady také pošmáknul ! Nebe jasné jako v planetáriu, ale snad 100x větší...děkuji Vám, jsem opravdu potěšena.
Vladka Steinová
Vando, díky za pěkný článek, opět jsi nás nevšedním způsobem přenesla ze všednosti do ráje.Stačíi chvíli snít a sen je náhle skutečností. Tak snad jednou, díky..
Elena Valeriánová
Pane Lubomíre, kedlubna je sice chutná věc, ale ty grilované kalamáry, to je tak lákavé! K tomu dvojku červeného, hvězdy nad hlavou, šumění moře a do háje štípnul mě komár :-)
Lubomír Müller
Je to dobrodružné, voňavé, nádherné a smělé, Vando. Já bych asi patřil mezi ty z čtenářů, kteří zde vyslovili touhu ležet v loďce a dívat se na hvězdy středozemní. Kalamáry ať si rejdí pod hladinou, nad hladinou ať rejdí světeélka věčná. Ale jíst se musí, to je pravda. Možná bych měl s sebou kedlubnu ♥
Miroslav Štorch
Záběry mi připomínají chvíle u Jadranu, kdy jsme lovili s harpunou chobotnice jako potápěči pod vodou bez přístrojů jen na nádech. Starší rybáři lovili chobotnice i kalamáry dlouhým bidlem s harpunou na konci z loďky. Kalamáry jsou malé olihně obecné - latinsky Loligo vulgaris. http://www.labuznik.cz/ingredience/kalamary/

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%