Pozvánka na ostrov Hvar,
tentokrát na lov kalamárů

Pozvánka na ostrov Hvar,
tentokrát na lov kalamárů

18. 7. 2002
rybaření ryby zábava
Hodnocení:
(1.5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Hned bych si to dala .Sbíhají se mi sliny. A to vysmáté dítě......
Alena Tollarová
Teda Vando, Tvůj rozsah je vážně neskutečný a umíš tak hezky vyprávět, že opravdu stačí přivřít oči a představovat si. Jenže, ježura dary moře tohoto typu nejí. Jsou potvůrky tak ošklivý, až jsou krásný a je mi jich líto, že skončí svoje živůtky na grilu. Ale tu skleničku pod mořem hvězd bych si určitě dala :)
VANDA Blaškovič
Jano, Elenko, Zdenko, Evo, snad si tu dobrotu dáme jednou i společně! Děkuji za milé komentáře. Ano, uvědomila jsem si, že jen u mne v představě, v "pohádce" je ostrov Hvar uprostřed Středozemního moře....jinak zeměpisné souřadnice města Hvar: 43°10′ s. š., 16°26′ v. d. ·a to fakt není uprostřed...:) já romantička jedna nezbedná!..:))
VANDA Blaškovič
Jano, Elenko, Zdenko, Evo, snad si tu dobrotu dáme jednou i společně! Děkuji za milé komentáře. Ano, uvědomila jsem si, že jen u mne v představě, v "pohádce" je ostrov Hvar uprostřed Středozemního moře....jinak zeměpisné souřadnice města Hvar: 43°10′ s. š., 16°26′ v. d. ·a to fakt není uprostřed...:) já romantička jedna nezbedná!..:))
VANDA Blaškovič
Tomáši, dobré ráno na hausbót! My tu zase nemáme candáty! Tedy myslím....přeji takovou večeři každý den!
VANDA Blaškovič
Alenko, Soňo, Lidmilo, dík, že jste se mnou lovily, na úlovku nezáleží, i ta noční obloha za to stojí....
Jana Slavíková
Zkoušela jsem hledat Hvar uprostřed Středozemního moře, nenašla :-)) Rozhodně si ligne na žaru či pržene jako každoročně dám a bude mi jedno, z jakého moře budou vylovené.
Zdenka Jírová
Nikdy jsem nic nelovila, ale bylo to napínavé.
Eva Mužíková
Vando, co napíšeš to je čtenářský zážitek. Lovila jsem s Tebou, těšila se s Tebou, byla zklamaná s Tebou... To rozbouřené moře musí být nádherné.... díky, umíš
Elena Valeriánová
Vando, já bych se nechala zlákat zcela jistě k ochutnávání. Miluji ryby a kalamáry jsem už měla několikrát, ale jen poprvé chutnaly božsky. Pak už jsem takové štěstí neměla. A noční oblohu, když dovolíš, budu pozorovat ze břehu. Článek je hezký, jak jinak, píšeš o zajímavých věcech, pro nás suchozemce trochu nedostupných. Tak jen piš dál, budu se těšit. PS: pane Tomáši, candát je taktéž mňam!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%