Pozvánka na ostrov Hvar,
tentokrát na lov kalamárů
18. 7. 2002
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
18.7.2015 09:54
Teda Vando, Tvůj rozsah je vážně neskutečný a umíš tak hezky vyprávět, že opravdu stačí přivřít oči a představovat si. Jenže, ježura dary moře tohoto typu nejí. Jsou potvůrky tak ošklivý, až jsou krásný a je mi jich líto, že skončí svoje živůtky na grilu. Ale tu skleničku pod mořem hvězd bych si určitě dala :)
VANDA Blaškovič
18.7.2015 06:36
Jano, Elenko, Zdenko, Evo, snad si tu dobrotu dáme jednou i společně! Děkuji za milé komentáře. Ano, uvědomila jsem si, že jen u mne v představě, v "pohádce" je ostrov Hvar uprostřed Středozemního moře....jinak zeměpisné souřadnice města Hvar: 43°10′ s. š., 16°26′ v. d. ·a to fakt není uprostřed...:) já romantička jedna nezbedná!..:))
VANDA Blaškovič
18.7.2015 06:35
Jano, Elenko, Zdenko, Evo, snad si tu dobrotu dáme jednou i společně! Děkuji za milé komentáře. Ano, uvědomila jsem si, že jen u mne v představě, v "pohádce" je ostrov Hvar uprostřed Středozemního moře....jinak zeměpisné souřadnice města Hvar: 43°10′ s. š., 16°26′ v. d. ·a to fakt není uprostřed...:) já romantička jedna nezbedná!..:))
VANDA Blaškovič
18.7.2015 06:21
Tomáši, dobré ráno na hausbót! My tu zase nemáme candáty! Tedy myslím....přeji takovou večeři každý den!
VANDA Blaškovič
18.7.2015 06:18
Alenko, Soňo, Lidmilo, dík, že jste se mnou lovily, na úlovku nezáleží, i ta noční obloha za to stojí....
Jana Slavíková
18.7.2015 02:49
Zkoušela jsem hledat Hvar uprostřed Středozemního moře, nenašla :-)) Rozhodně si ligne na žaru či pržene jako každoročně dám a bude mi jedno, z jakého moře budou vylovené.
Eva Mužíková
17.7.2015 23:18
Vando, co napíšeš to je čtenářský zážitek. Lovila jsem s Tebou, těšila se s Tebou, byla zklamaná s Tebou... To rozbouřené moře musí být nádherné.... díky, umíš
Elena Valeriánová
17.7.2015 22:01
Vando, já bych se nechala zlákat zcela jistě k ochutnávání. Miluji ryby a kalamáry jsem už měla několikrát, ale jen poprvé chutnaly božsky. Pak už jsem takové štěstí neměla. A noční oblohu, když dovolíš, budu pozorovat ze břehu. Článek je hezký, jak jinak, píšeš o zajímavých věcech, pro nás suchozemce trochu nedostupných. Tak jen piš dál, budu se těšit. PS: pane Tomáši, candát je taktéž mňam!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA