Nejen letní rychlovka
aneb Ovesná kaše
28. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
29.6.2015 15:18
Už jsem si tuto kaši nedělala ani nepamatuji, hned to napravím. Do polévky je používám docela často - klidně i do bramboračky, čočkové ...
Eva Mužíková
29.6.2015 15:05
Vločky si dělám občas k snídani, když potřebuji někam běžet a vydržet déle nasycená, nebo když spěchám. Mám raději ty klasické, ty jemné jsou pro mne moc mazlavé... Dík za nakopnutí, už jsem je delší dobu neměla..
Helenka Vambleki
28.6.2015 22:26
Moje příprava je ještě jednodušší a bez vaření. Koupím 250g balíček - Ovesné otruby za cca 26Kč. Do misky pro jednu osobu nasypu 3 lžíce otrub, zaleju cca 100ml vařící vody a zamíchám. Hmota houstne. Osladím lžící medu a nakrájím ovoce, které doma mám. Hotovo za cca 3 minuty.
Olga Štolbová
28.6.2015 21:57
Dani, dobře žes ji připomněla, já ovesnou kaši často obědvám, nebo večeřím. Do vařícího mléka hodím dvě i tři hrsti vloček, vařím pár minut a se skořicí a máslem, někdy s kakaem. No žúžo...***
Jana Slavíková
28.6.2015 20:35
Jak nemám ráda krupicovou, tak miluju kaši vločkovou. Dělám si ji, když mě honí mlsná, s máslíčkem, skořicí a trochou tmavého třtinového cukru. Mňam!
Jarmila Komberec Jakubcová
28.6.2015 20:22
Ovesnou kaši jsem se naučila jíst při svém dlouhodobém pobytu v Anglii.Rodina ve které jsem žila ji vařila každý den ke snídani jak dětem, tak i sobě.Tento návyk mně zůstal a dnes ji mám každý den jinak ochucenou.Mám malé instantní pytlíčky, které zaleju horkou vodou a ochutím.Recept zkusím hned zítra ráno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA