Já nejsem já
30. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
30.6.2015 22:51
Hani,myslím,že tato změna není špatná!!!!Pokud počítáš s větší,tak musíš opět trochu riskovat!!!Ale jak se říká,že změna je život,tak se také říká,že risk je zisk!!!Tak ať získáš vše.co si přeješ!!!!
Alena Tollarová
30.6.2015 22:30
Ano, změna je život. Někdy se zadaří na první pokus, někdy postupujeme metodou pokus-omyl. Přebarvit se ze světlé na tmavo je celkem jednoduché a, jak vidno, někdy i nečekané. Opačný postup je mnohem náročnější. Ale paní Hano, jestli Vám v první chvíli příšla ta změna moc razantní, po několika umytích jste přišla na to, že nic není tak černé, jak to vypadá a vlastně to jde a třeba vyzkoušíte trochu jiný odstín. Vždyť o tom to je, trochu si hrát ... fandím Vám, do toho!
Eva Mužíková
30.6.2015 21:17
Teda Hani, to je proměna a skvělá. Nikde tu cikánku nevidím...Já si myslím, že kdybys měla na hlavě vlasy třeba i rezavé, nebo fialové, Tvůj nádherný úsměv by byl stále stejný. Jsi sluníčko.
Hana Rypáčková
30.6.2015 20:29
A já jsem tě poznala.Taky díky tomu, že jsem na tvé vlasy myslela...Něco jsi říkala...Sluší ti to.Vypadáš vesele a výrazně.Kočka Modroočka. Já se také vždy leknu, prostě barva se pak vymývá a vymývá a skončím zrzavá.Tak akorát jsem jen krátce....
Alena Várošová
30.6.2015 20:06
Hani,tak já Vás taky nepoznala,podle fotek v soutěži.Taky bych nemohla říct,že Vám to nesluší.Líbíte se mi i tak a změna je přece život,né?Muselo to být hrozné v tom zrcadle z blondýny,černá.....To byl tedy šok,asi jste tu první noc nespala dobře.
Dagmar Bartušková
30.6.2015 20:04
No vidíte, Hano, chmury jsou pryč a vypadáte odhodlaně vyrazit do života. Sluší Vám to, tak do toho!!!
Alena Vávrová
30.6.2015 19:59
Haničko, sluší ti to! Já sice na černo nepůjdu, ale ten střih, co máš, by mne také ctil. Mám už přerostlé vlasy.
Když se dám nakrátko, budu taky vypadat zase trochu jinak a doufám, že líp a taková změna je fajn.
Zuzana Pivcová
30.6.2015 19:53
Haničko, změna je život, a tahle vnější změna Ti podle mého sluší. A že bys i jinak "už Ty nebyla Ty" (viz Tvé Já už nejsem já), tak toho se rozhodně neobávám!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA