Stadion v Podolí: skvost
mezi českými koupališti

Stadion v Podolí: skvost
mezi českými koupališti

24. 6. 2015
architektura koupání
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Vando, myslím ve vodě, používáme i ty barevné žížaly.
Miroslav Štorch
Jako děti jsme bydleli v Podolí přímo u Vltavy a chodili jsme plavat do klasických dřevěných plováren spuštěných do řeky. Ať to byly Žluté lázně, které fungují dodnes, Modré lázně, Mlejnek nebo Podolská plovárna- ale ty měly krátké bazény. Pak se stavěl od r. 1959 Plavecký stadion, kde byly naprojektovány 50 m bazény venku i uvnitř a skokanský 30 metrový venku, kde se hrálo i vodní pólo. Jako kluci jsme tam chodili plavat do bazénů v noci na černo, když ještě neměl jeden bazén střechu. Hned vedle je budova Sokolovny, kam jsme chodili cvičit, a pak jsme se šli umýt a zaplavat si :-) Podolská vodárna je také hned vedle, tak čisté vody měl Plavecký stadión dost.
VANDA Blaškovič
Ájo, myslíš cvičení s hudbou v bazénu nebo "na suchu"? Také jsem v plavečáku předcvičovala aerobik....dávno tomu...:))
Dagmar Bartušková
Do Podolí jezdím plavat celoročně a to do venkovního bazénu. "Kryťák" využívám ke cvičení s hudbou. Obojí je prima. Tobogán funguje a venku je i nová výřivka. Plavu si, ani nevím jak- ne, plavu prsa.
Olga Štolbová
Kryté bazény miluju hlavně v zimě, do Podolí jsem chodila mnoho let, teď mám blízko do Letňan, tak využívám a plavu, a plavu...
VANDA Blaškovič
Nevím, zdali je ještě tobogán v provozu? Ale jedno vím jistě. Na jeho slavnostním otevření, kde se tobogán křtil šampaňským, jsem jela jako první oficiální návštěvnice.....měla jsem krásné nové modré plavky a bála jsem se, abych si je případně neroztrhla. Dopadlo vše dobře...na výstavbě tobogánu jsem se podílela jako zástupce investora. Kde že ty časy jsou???.....:))
Zuzana Pivcová
Na svou první návštěvu podolského bazénu si dobře vzpomínám, to jsem ještě bydlela v Týně a do Prahy jsme jezdily jen k příbuzným. Já, zvyklá jen na koupaliště a pak na Vltavu, jsem tam byla jak v "jiříkově vidění". Pak ale otevřeli moderní bazén v Budějovicích a tam jsem chodila tak 2x týdně. Ale bohužel jsem tam chytila plíseň na chodidlo. Dál už jsem vyzkoušela Eden, malé bazénky, třeba v Axe, a z těch moderních s atrakcemi pak Šutku na Praze 8 a samozřejmě ten u nás na Chodově, který mám 150 metrů od domu. :-)) Ten není moc přeplněný a dá se tam dobře plavat.
Hana Rypáčková
Hned od začátku jsme ho používali a kamarád /78/ tam chodí dodnes.Ten se povedl. Barandovský bazén jsem já už nezažila...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%