Můj tip na dovolenou:
Na Hvar se cvičením

Můj tip na dovolenou:
Na Hvar se cvičením

25. 6. 2015

Vážení, asi již tušíte, že vás opět pozvu na ostrov Hvar v Chorvatsku do Vrbosky a do Jelsy.

Mohla bych vás zvát třeba na Filipíny, do střední Asie, do Skandinávie, do USA... ale přece jenom si myslím, že chorvatské moře je relativně nejdostupnější a nejvoňavější. A tudíž je i možnost ho navštívit.

Posledně jsem vás pozvala Na kolo podél moře, tentokrát vás pozvu, abyste si se mou, respektive s námi, zacvičili. Každý si cvičí podle svého tempa. Cvičíme 2x denně, ráno od 7 hodin a večer od 18 hod. Cvičíme ve stínu, pod stromy s výhledem na moře. Nevěřili byste, ale již v sedm ráno se na slunci cvičit nedá. Je přílišné horko. Po cvičení rovnou skáčeme, přeháním, spíše pomalu vstupujeme do vln křišťálového moře.

Cvičení máme rozdělené na lehké a obtížnější. Cvičí čtyři trenéři.

Cvičení, které se jmenuje Balanc jóga, je lehké, uklidňující, prodýchávající, relaxující. Je pod mým vedením. Je to relativně nový druh cvičení a měla jsem upřímnou radost z reakce klientů. Děvčatům, ale i hochům se cvičení moc líbilo a neváhali vstávat již na sedmou hodinu. Toto cvičení je něco mezi jógou, pilatesem, posilováním a „tajči". Jinak cvičíme ještě aerobik, zumbu, posilování, aquaaerobik...

Kamarádi sem za námi jezdí již od roku 2000. Jelikož nás bylo tento týden kolem sedmdesáti lidí, byli jsme ubytováni i v hotelu. Po cvičení následuje bezvadná snídaně na terase hotelu a večer večeře, samozřejmě až po večerním cvičení. Obě jídla si dáváme minimálně s hodinovým odstupem po cvičení.

Přes den jsme u moře, bruslíme na kolečkových bruslích a lyžích, jezdíme na kole, chodíme na výšlapy, jezdíme na výlety... A o tom zase až příště. Mějte se moc krásně a posílám vám sluníčko do naší milované zemičky!

P.S. O ostrovu Hvar jsem již napsala dosti informací i v předchozích článcích. Pokud budete mít zájem, podívejte se na můj profil na články: 1. Na kole podél moře. 2. Žiji dva životy. V Česku a na Hvaru. 3. Není energie jako energie. 4. Další výlet, tentokrát na ostrov Hvar. 5. Není ovoce jako ovoce. 6. Tip na večeři: carpaccio. 7. Ochutnali jste někdy artyčok? 8. Moje vernisáž: Naše zlatíčka, milujeme je!

A nakonec zde moje první video:

dovolená naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Děkuji za velmi hezký článek a video.Mám moc ráda Chorvatsko a jeho krásné Jaderské moře. Na ostrově Hvar sem bohužel nikdy nebyla ale určitě příští rok se přihlásím na jogu a přijedu.Letos mám již zaplacený týden v hotelu v Podgoře kam jedeme s 6ti kamarádkami.
VANDA Blaškovič
Děvčata, děkuji Vám všem za komentáře a zdravím od moře. Nějak mne bolí celé tělo, čím to asi je? ....:))...a jistě, že se na některé z vás těším, stačí napsat. P.S. cvičení není podmínkou...:)) Ahoj!
Lidmila Nejedlá
Tak moje představa dovolené je úplně jiná, protože během roku hodně pracuji, ale koho to baví, proč ne! Kdo má málo pohybu, ten je u Tebe, Vando, v dobrých rukách.
Alena Tollarová
Vzpomínám tady, kde je zima i v posteli a říkám si, jaký jsem žabař. Obdivuji Tě Vando, co všechno a s jakou grácií dokážeš obsáhnout. Ale sakra, mám na sobě tričko s nápisem 60? No a co!, Sice v 7 hodin by mě na cvičení nikdo nedostal, ale takhle v podvečer. No to by šlo. Třeba i u moře! :)
Eva Mužíková
No vidím, že se Vando nezastavíš, obdivuji Tvé aktivity. Určitě je tam u vás krásně....
Olga Štolbová
Vandi, tleskám. Tenhle způsob dovolené se mi moc líbí, jen mít o pár let méně, už bys mě tam měla. Jsi nebezpečně aktivní "baba", zdravím a díky...*****
Blanka Hlobilová
Přikláním se k příspěvku paní Pivcové a hlásím se k její vlčí smečce. Nejsem žádný pecivál, od mládí jsem dělala atletiku a žádný pohyb mi není ani dnes v 58 letech cizí. Jezdím na kole, pěší tůry, zajdu na jógu, s dcerami na pásy či trampolínky, plavu. Dcery také jezdí cvičit k moři. Naposledy do Francie. Pro mě to není. Proti gustu žádný dišputát. /vzpomínky na hromadná cvičení na spartakiádu ještě dnes ve mě budí hrůzu /.
Vladka Steinová
Milá Vando,pěkně a poutavě napsaný článek o aktivitách na Hvaru,který zaujme.Navíc doplněný pěknmými fotografiemi.Zbývá jediné- sbalit kufr a energii na cesty a odletět směr Split a pak na levandulí provoněný ostrov Hvar.
Hana Čadová
Paní Vando, určitě si cvičenky zájezd na ostrov Hvar užily. Také jsem v zahraničí cvičila v bazénu zumbu. Na jógu a pilates chodím 2x týdně, abych svoje tělo pěkně protáhla.
Miroslav Štorch
Určitě dobrý tip pro aktivní osoby - takových zájezdů se cvičením jsou jen v Chorvatsku stovky na desítkách míst na pobřeží i jiných ostrovech. Nemá smysl je jmenovat, aby to nebyla neplacená reklama, ale dříve to byla zejména cestovní kancelář Sport-turist, která ale už zanikla. Jezdili jsme se s nimi hrát volejbal a potápět na Sardinii.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

21%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%