Krásné léto s magazínem i60:
reportáže, soutěže, zábava!

Krásné léto s magazínem i60:
reportáže, soutěže, zábava!

22. 6. 2015
čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Gratuluji všem výhercům.
Eva Mužíková
I já blahopřeji výhercům, ode dneška jdu po dlouhém odmlčení na vědomostní soutěž, už se těším...
Miluše Převrátilová
Všem výhercům blahopřeji a těším se na léto s i60.cz :-)
Olga Štolbová
Gratuluji výhercům a přeji krásné léto redakci i všem ostatním a spoustu vydařených výletů.***
Dagmar Bartušková
Všem vyhercům blahopřeji.
Libuše Křapová
Výhercům gratuluji a nám ostatním nezbývá, než se těšit, že třeba příště :-))
Eva Balúchová
Gratuluji vítězům. Alčo,Roudnice je daleko,možná až na vinobraní :-) Vzkaz redakci:úvodní obrázek je nádherný.
Hana Práglová
Také blahopřeji všem výhercům!!! Do Roudnice mám daleko!!! Nemáte někdo cestu do Lešné u Zlína 23.6. nebo 25.6.??? Jedeme tam s našimi seniory na zájezd. Třeba bychom se mohli potkat!!!!
Alena Tollarová
Blahopřeji výhercům. Placku mám na batohu. Přijeďte v sobotu nebo v neděli 27. - 28. 6. do Roudnice na letiště na Memorial Air Show, bude na co koukat na nebi i na zemi :)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%