Moje květinové království
Všechny fotografie: Eva Mužíková

Moje květinové království

22. 6. 2015

Moji mílí,
přijměte, prosím, malé pozvání do mého květinového království. Jelikož, jak již víte z mých příspěvků, jsem člověk, který miluje i květiny, nedalo mi jinak a kousek té krásy jsem si vytvořila ve svém malém bytečku v Liberci.

Prosím vejděte a potěšte se, tuto prezentaci jsem připravila jen pro vás! :)

byt květiny
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Je vidět, že máte květiny ráda právě tak jako já. O květinách bychom si určitě mohly dlouze povídat. Měla jsem jich vždy hodně na zahradě i v bytě. Teď už mám jen malý byt s malým balkónem, ale mám jich také dost.
Lenka Hudečková
Nádhera, nemám slov :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
Evičko Muž. - tak jsem se po dotazu na chatu a Tvé radě dostala sem. Sděluji, že zahradu nemám, ale květin plné velké okno (široký parapet), i na nábytku. Na jaře musím vždy "zahrádku" rozšířit o žehlící prkno (navíc, bez potahu)Své květiny v notebooku mám - najdu a přepošlu je aspoň Tobě - do "í"čka pro všechny poslat neumím. Dík
Eva Mužíková
Vando ty orchideje jsem viděla, jsou nádherné... Dano, Alenko a Jani, díky za pochvalu..... kaktus už je skoro celý rozkvetlý.... když otevřu dveře, uvítá mne nádherný srdíčkový pohled na tu krásu... HEZKÝ DEN
Dana Kolářová
Květinové království je kouzelné a pohladí srdíčko. Děkuji Evi.
Jana Plánská
Evo, orchideje jsou nádherné, také je sama pěstuji.
Alena Várošová
Musím taky pochválit je to nádhera video k tomu,tak to je super..Miluji taky květiny jak na zahradě,tak i v bytě.Každá žena má ráda kytky a která je nemá ráda není žena..
VANDA Blaškovič
Evo, pokud máš ráda orchideje, mrkni se na můj článek Výstava orchideí v Praze. Myslím, že ti fotografie pohladí dušičku. Pa!
Eva Mužíková
Rada pro všechny - orchideje... jednou týdně je rosím, listy i květy, hnojím tekutým hnojivem tak jednou za měsíc, vodu nechávám v miskách stát asi dva dny, aby se pořádně hnojivo nasálo. Zalévám čistou vodou až je kůra vyschlá, klidně jako každou jinu kytku, ale vodu z misek druhý den vylévám.. Po odkvětu většinou stvol odstřihnu, ale jen zaschlý konec. Přesazuji až tehdy, když květník už skoro praská pod sílou kořenů..... jinak si s nimi stále povídám, chválím je a to je asi tak všechno... přeji hodně radosti z těch vašich kvítek
Libuše Křapová
Evi, moc se mi tvoje kytičky líbí. Kdysi jsem zkoušela taky pěstovat kaktusy, měla jsem pár kousků a pěkně kvetly. Ale pak jsem se přestěhovala, kaktusy neměly své potřebné podmínky a jeden po druhém odešel. Co děláš s orchidejemi? Já mám jednu, dostala jsem ji loni, pěkně kvetla, odkvetla a teď živoří.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%