Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dagmar Bartušková
22.6.2015 20:15
Evo, jaká to nádhera. A ještě jsem si pobrukovala to rozvíjející se, poupátko.
Eva Mužíková
22.6.2015 19:43
Je to opravdu tak, jak píše Růženka, když jdu ráno okolo kytiček, dotýkám se jich, mluvím na ně, chválím. Ony si o to říkají, nevynechám ani jednu... Je to jako se stromy v lese, dotýkám se jich a oni mi dávají úžasnou energii...:)))) Děkuji za hezká slova, mám radost, že se mi povedlo potěšit vás... opravdu.
Růžena Antlová
22.6.2015 17:26
Nejenom že jsem vydržela do konce ,ale zopakovala jsem si pokoukání ještě 2x nádhera kvete ti to krásně určitě si s kytkama tak jako já povídáš a oni se pak tak krásně odvděčí nádhernými květy no a Bertík je jak v Krakonošově zahrádce moc pěkné !
Jitka Chodorová
22.6.2015 16:23
Evo, to je neskutečná krása, ty mášv sobě spoustu lásky, a tu dáváš nejen Bertíkovi, ale i spřízněným duším, a taky kytičkám,máš v sobě smysl pro krásno. Díky.
Lidmila Nejedlá
22.6.2015 15:46
Evo, paráda. Ty také ať děláš co děláš, máš vždy úžasný výsledek. Tvoje květiny jsou nádherné, pěstované s láskou!
VANDA Blaškovič
22.6.2015 14:26
Už se těším, Bertice, čertice...:))
Eva Mužíková
22.6.2015 14:19
Vando, vytváření prezentace se nejlépe učí přes SKYPE, napsat a pochopit to jde těžce. Ráda se podělím...
Hana Rypáčková
22.6.2015 12:17
Máš zelené ručičky...Dávám ti Evko za pravdu, že orchidej je krásná.Mám v životě první a kvete a drží se nad mé očekávání.
Zuzana Pivcová
22.6.2015 12:09
Nádhera, pohnutí a relax zároveň, tak jsem si tu teď v práci prožila chvilku s Tvou květinovou domácí oázou.
VANDA Blaškovič
22.6.2015 11:55
Evko, to je krásné! Betrice, kdy mne to konečně také naučíš?? Myslím to YouTube..ach jo, to jsem dřevo..:) fakt jsi šikula!!!