Praha pro mimopražské

Praha pro mimopražské

28. 6. 2015
naše tipy výlet
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Pěkný článek, také jsem nedávno navštívila Tróju a trochu fotila. Mám to v Galerii. Tu hmyzožravku mám také, Ještě malý dotaz k jízdence: jak platí důchodci nad 70 let?
Lidmila Nejedlá
Jaruško. I když to vše znám, ráda jsem se znovu podívala na Tvoji bohatou reportáž.Zdravím, Jaruško a Tvoji sestru též.
Eva Balúchová
Jarko,krásné povídání i fotky.Zámeček Troja je nádherný.I jeho zahrady.
Olga Štolbová
Jarko, krásné fotky. My Pražáci bychom se mohli učit od Vás, návštěvníků. Umíte vidět Prahu úplně jinak, pro nás je všechno samozřejmé. Když jsem v cizím městě, také vnímám jinak. *****
Marie Novotná
Hezká Praha, krásně popsaná s užitečnými informacemi.Bohužel,já si ještě musím pár roků počkat na Opencard,ale Praha mne láká vždycky.Díky za Tvé postřehy a poznatky.
Marie Seitlová
Jaruško dík za pěkný článek a fotky Prahy a také za užitečné informace.
Hana Rypáčková
To bylo hezké setkání..Sestry a hned vás bylo víc! Tu kartu mám a ještě ji rok budu využívat.Ale jestli tvá vypadá jinak...Můžeš ji vyfotit a ukázat? Je to opravdu pohodlné.A Prahu nám ukazuješ opravdu důkladně.
Zuzana Pivcová
A s touhle správnou cestovatelkou a vypravěčkou jsme se v Libeňském zámku nečekaně potkaly. A navíc jsme šly každá se svou sestrou.
VANDA Blaškovič
Jarko, krásné! To info o nové kartě Opencard je taktéž zajímavé. A krásné fotky! Jarko, Tobě se nahrávají fotky rychle? Nebo je nějak zmenšuješ? Poradíš případně? Já při nahrávání rostu, asi to nedělám správně. Děkuji.
Radovan Cakl
Jaru, moc hezky napsaný článek se spoustou užitečných informací. A těch pěkných fotek. To nemá chybu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%