Ilustrační foto: Pixabay
Chlupatý kaktus mám tak rád(a)
21. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslava Jachimová
21.6.2015 13:59
Nádherné exempláře. My máme doma také pár kousků, ale s těmito se nemohou rovnat.
Dagmar Bartušková
21.6.2015 13:33
Zuzko, touto kaktusovou barevnou plejádou jsi mi připomněla mé dětství. Mamka je v malé míře pěstovala. Opuncii, Tebou nazvanou Chlupáč, jsme také měli a dobře vím, jaké měl následky i letmý dotyk. :(
Marie Novotná
21.6.2015 13:01
Zuzko děkuji za nahlédnutí na krásu,,chlupáčů".I moje maminka měla každé jaro práci s kaktusy,které stěhovala do zahrady a moc velikou radost,když rozkvetly.
Alena Vávrová
21.6.2015 12:56
Můj zeť je mimo jiné i kaktusář a zrovna co chvíli koukám z okna, jestli mu již jeden exemplář nerozkvetl, abych to zvěčnila. Kvete jen 24 h a on má pracovní víkend. Pěstuje i mrazuvzdorné opuncie. Jsou to vskutku krásné květy a rozmanité tvary i barvy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA