FOTO: autorka
Naše místo: Zlaté jezero
18. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
19.6.2015 09:33
Máte na dosah krásné místo, jako já ;-). Jestli se ještě někdy dostanu do Jeseníků, určitě se tam také podívám. P.S. Já jsem letos ještě žádná labuťátka u jezera neviděla, jen kachňátka. Asi se ta první snůška nevyvedla. Loni jich bylo sedm.
Zdenka Jírová
19.6.2015 00:40
O Zlatém jezeru jsem nikdy neslyšela, i když jsem byla měsíc v Jeseníkách na léčení a dělali jsme i nějaké výlety. Je to tam krásné, jak vyplývá z Vašeho popisu. Labutě jsou královští ptáci, také máme u nás v parku pár labutí, letos vyvedli 8 mladých a chodíme je téměř každodenně kontrolovat, zda jsou všechny, protože loni se nedožilo žádné. Zatím se drží.
Eva Mužíková
18.6.2015 22:15
Krásně jsi nám to Jani popsala, také jsem se jako Olga nechala vtáhnout a byla jsem tam s vámi a ráda... labutěnky mám moc ráda
Olga Štolbová
18.6.2015 22:09
Jani, úžasné. Zlaté jezero, ke kterému můžeš dojít pěšky Ti skoro závidím. Miluju hory, lesy, vody a ke všemu mám hrozně daleko, takže fotky a videa hltám a vyžívám se u nich. Krásné povídání i fotky, jako bych tam byla s vámi. Díky...***** Ta labutí rodinka úžasná.
Olga Štolbová
18.6.2015 22:09
Jani, úžasné. Zlaté jezero, ke kterému můžeš dojít pěšky Ti skoro závidím. Miluju hory, lesy, vody a ke všemu mám hrozně daleko, takže fotky a videa hltám a vyžívám se u nich. Krásné povídání i fotky, jako bych tam byla s vámi. Díky...***** Ta labutí rodinka úžasná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA