Fresh senior festival
očima Dany Kolářové
17. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
18.6.2015 13:00
Jsem ráda, že jsem mohla být v publiku při této pestré a zajímavé akci. Danuš díky, nejen za přednes, ale i tuto pěknou fotogalerii.
Jiří Libánský
18.6.2015 07:29
Video z akce v Pellého vile je na světě. Přesněji na https://www.youtube.com/watch?v=nIN32EAtsTA&feature=youtu.be
Alena Vávrová
17.6.2015 22:27
Dano, myslela jsem na tebe i ostatní a moc vám ten úspěch přeji. Navíc jsi to fotograficky krásně zdokumentovala.
Alena Tollarová
17.6.2015 20:26
Na akci jsem sice pobyla jen pár chvil, ale autorské čtení a přehlídku jsem si nenechala ujít. Na čtení se mi líbí, že si dokážu text zde na portále spojit s hlasem. Modely z C&A se mi líbily a většinu věcí bych nosila. Setkání se známými i novými tvářemi bylo prima.
Marie Foltýnová
17.6.2015 19:40
Díky paní Daně Kolářové za pěkné snímky,přibližující dění ve Ville Pellé. Všechny modelky prezentovaly i60 na výbornou.
Jana Šenbergerová
17.6.2015 19:02
Je perfektní, že můžeme stejné akce vidět různýma očima. Zajímavé!
Zuzana Pivcová
17.6.2015 10:40
Je prima, Dano, žes sem dala takové všestranné, krásné záběry z vily, nejen ze samotné akce. Vždyť i to důstojné prostředí mělo podíl na celkovém úspěchu. Díky!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA