Modelky a básnířky ve Ville Pellé
sklidily zasloužený potlesk publika
15. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
25.6.2015 12:12
Dámy,moc vám to všem sluší,zejména mně upoutala Hana Lancová.Krásné,nádherné,nemám slov..
Jiří Libánský
18.6.2015 07:28
Video z akce v Pellého vile je na světě. Přesněji na https://www.youtube.com/watch?v=nIN32EAtsTA&feature=youtu.be
Renata Macháčková
17.6.2015 15:28
Na akci jsem šla téměř nikoho neznajíc,nic neočekávajíc a byla jsem nadšená. Super program, úžasní lidé. Měla jsem možnost seznámit se s Danielou, která k nám věkem zdaleka nepatří a o to víc si cením její práce pro nás, s krásnou Helenou, s vtipnou, milou a šmrncovní Lidmilou, s usměvavými sestrami dvojčaty a mnoha dalšími, zajímavými ženami. A taky potkat Elenku, která umí tak krásně vázat šátky. Moc všem děkuji za krásný den
Hana Lancová
17.6.2015 11:17
Vážení a milí. Chci velmi poděkovat všem zástupcům našeho portálu i60 za skvělou reprezentaci na této akci. Jako účastnice módní přehlídky jsem neměla možnost stihnout všechno, ale i tak jsem stačila nasát atmosféru pospolitosti a činorodosti. Velmi oceňuji vstřícný a obětavý přístup paní Daniely Havlasové a paní Elen Zajíčkové. Jste správné cérky na správném místě. :-)))) A nemohu samozřejmě opomenout vydatné přispění pana Rašky.
Elen Zajíčková
17.6.2015 09:06
Milé dámy,
bylo mi ctí vás poznat, pracovat s váma a pobýt pár příjemných hodin. Tak rychle to uteklo, že?
Modelům jste daly nejenom tvář, ale hlavně duši a za to vám patří největší DÍK.
Květoslava HOUDKOVÁ
16.6.2015 18:26
Na FSF jsem jela hlavně podpořit účinkující "i60" - manekýnky i básnířky si ten úspěch opravdu zaslouží. Skladba programu, t.j. promísení zajímavých informací se zábavou bylo také šikovně zvoleno. A "stihla" jsem i něco navíc: Získala jsem vizitky/osob.kontakty od hudby, Klubu SenSen z Prachatic a také od Ing Patrika Nachera, který učí lidí bránit se proti nekalým finančním praktikám. V rychlosti jsem napsala a dala mu papírek se systémem "domácího spoření". Moc se mu to líbilo a prý bude šířit při svých besedách po ČR, protože toto spoření je opravdu bez rizika.
Jana Mesarčová
16.6.2015 16:07
Hmmmm, moc pěkné. Velká gratulace ke zdařilé akci. Dámy vypadají opravdu skvěle.
Eva Mužíková
16.6.2015 11:09
Po shlédnutí dalších fotek znovu říkám - nádherná akce. Jsem pyšná, že do této skvělé " rodiny" patřím i já....:))))
Hana Rypáčková
16.6.2015 11:03
Muselo to být moc pěkné..Nebýt RHB , mohla jsem konečně taky in vivo....Jste hvězdy...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA