Modelky a básnířky ve Ville Pellé
sklidily zasloužený potlesk publika

Modelky a básnířky ve Ville Pellé
sklidily zasloužený potlesk publika

15. 6. 2015
i60.cz Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Bravo, bravo, bravo!!! Krásné jste byly všechny, děvčata!!! Bezva! Také Honza je fešák...:))) Ahoj!
Michaela Přibová
Chtěla bych poděkovat redakci, Elen Zajíčkové a vůbec všem, že jsme se mohly se sestrou účastnit tak báječné akce. Děkuji i za krásné setkání s milými lidmi, se známými i s neznámými. Bylo to báječné. Ráda bych vás viděla častěji. Mám prosbu k redakci - dá se sehnat knížka povídek paní Kolářové? Děkuji.
Libuše Křapová
Krásná akce, krásný článek, nejkrásnější fotky modelek. Holky, modely vám vybrali opravdu feš, moc vám to tam sluší. Zase jedna akce, která se povedla :-)))
Miroslava Jachimová
Díky organizátorům za další zdařilou a organizačně náročnou akci i60. Zatím jsem vše sledovala spíš zpovzdálí, ale včera jsem měla možnost poznat některé z vás blíže a moc se těším na další setkání. Kromě modelek na mne velmi zapůsobilo autorské čtení, děvčatům moc fandím a smekám před nimi. A vůbec vše bylo úžasné.
Lidmila Nejedlá
Hezké prostředí, zajímavý program a hlavně milí lidé a kamarádi z íčka. Ráda jsem poznala skvělá děvčata: paní Danielu H.,Renatu M., Hanu L., Elen Z. a konečně i paní učitelku budoucích kadeřnic. Akce se povedla, protože na ní pracovali šikovní lidé s elegancí a vkusem v oku a když se přidaly šikovné ruce...neměly úsměvy modelek konkurenci. Prostě i60 jede!
Alena Tollarová
Na mém profilu jsem vložila nějaké fotky do galerie Pelléova villa.
Jana Šenbergerová
Vidím, že fotek i komentářů pěkně přibývá. Krásné!
Marie Magdalena Klosová
Jak vidno,dobrá věc se opět podařila a to I60 velmi prospívá!!! Díky všem zaangažovaným!
Jiří Libánský
Až to zpracuji, bude zase videoreportáž na YouTube jako je ze setkání v Poděbradech.
Alena Vávrová
Samozřejmě mám také radost z další zdařilé akce i60 a hlavně z dalšího setkání. Všem blahopřeji a děkuji za zprostředkování článkem, fotografiemi a komentáři nám nezúčastněným.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%