Modelky a básnířky ve Ville Pellé
sklidily zasloužený potlesk publika
15. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
16.6.2015 10:18
Bravo, bravo, bravo!!! Krásné jste byly všechny, děvčata!!! Bezva! Také Honza je fešák...:))) Ahoj!
Michaela Přibová
16.6.2015 10:07
Chtěla bych poděkovat redakci, Elen Zajíčkové a vůbec všem, že jsme se mohly se sestrou účastnit tak báječné akce. Děkuji i za krásné setkání s milými lidmi, se známými i s neznámými. Bylo to báječné. Ráda bych vás viděla častěji. Mám prosbu k redakci - dá se sehnat knížka povídek paní Kolářové? Děkuji.
Libuše Křapová
16.6.2015 08:12
Krásná akce, krásný článek, nejkrásnější fotky modelek. Holky, modely vám vybrali opravdu feš, moc vám to tam sluší. Zase jedna akce, která se povedla :-)))
Miroslava Jachimová
16.6.2015 07:28
Díky organizátorům za další zdařilou a organizačně náročnou akci i60. Zatím jsem vše sledovala spíš zpovzdálí, ale včera jsem měla možnost poznat některé z vás blíže a moc se těším na další setkání. Kromě modelek na mne velmi zapůsobilo autorské čtení, děvčatům moc fandím a smekám před nimi. A vůbec vše bylo úžasné.
Lidmila Nejedlá
15.6.2015 22:53
Hezké prostředí, zajímavý program a hlavně milí lidé a kamarádi z íčka. Ráda jsem poznala skvělá děvčata: paní Danielu H.,Renatu M., Hanu L., Elen Z. a konečně i paní učitelku budoucích kadeřnic. Akce se povedla, protože na ní pracovali šikovní lidé s elegancí a vkusem v oku a když se přidaly šikovné ruce...neměly úsměvy modelek konkurenci. Prostě i60 jede!
Marie Magdalena Klosová
15.6.2015 22:00
Jak vidno,dobrá věc se opět podařila a to I60 velmi prospívá!!!
Díky všem zaangažovaným!
Jiří Libánský
15.6.2015 21:47
Až to zpracuji, bude zase videoreportáž na YouTube jako je ze setkání v Poděbradech.
Alena Vávrová
15.6.2015 21:46
Samozřejmě mám také radost z další zdařilé akce i60 a hlavně z dalšího setkání. Všem blahopřeji a děkuji za zprostředkování článkem, fotografiemi a komentáři nám nezúčastněným.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA