Výprava i60 do Českého ráje
13. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
13.6.2015 16:42
Alenko, krásně jsi naše setkání přiblížila všem nezúčastněným, díky ...
Alena Vávrová
13.6.2015 16:32
Alenko podřipská, krásně jsi to sepsala a doplnila fotkami a já se pod to s radostí podepisuji. Máme moc hezkou památku.
Libuše Křapová
13.6.2015 16:26
Holky, je na vás vidět, že jste si to krásně užily :-)) I s Radkem a Bertíkem, abych na ně nezapomněla. Jani Š., pěkně jsi to shrnula :-)))
Vladka Steinová
13.6.2015 16:21
Krásné vyprávění, moc hezké fotky, z kterých na všechny dýchne pohoda, klid, souznění duší. Děkuji, že jste se o zážitek podělili s ostatními.
Jana Šenbergerová
13.6.2015 16:16
Tenhle i60kový mini sraz se vám moc povedl, stejně jako Alenčino povídání i fotografie. Já si nedala slivovici a také vidím samé kočky a také pěkného psa a pořádného kocoura. :-)
Olga Štolbová
13.6.2015 16:15
Tomáši, prosím, mohl byste mi zavolat. Mám provás něco důležitého. 603827131
Olga Štolbová
13.6.2015 16:12
Tedy Alí, jsem nadšená a raduju se s vámi a také závidím a zároveň jsem pyšná, že také patřím do téhle, PRIMA, party. Jak ráda bych tohle podnikla s vámi. No, snad není všem dnům konec. Díky, za velmi podařené přiblížení toho úžasného výletu. **********
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA