Výprava i60 do Českého ráje
13. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
13.6.2015 18:42
Uletělo mi to.
......se někdy taky přidám.Jak se máte k té vrcholové tyči a ceduli Mužský- moc vám to závidím.Báječné a vtipné.
Lidmila Nejedlá
13.6.2015 18:03
Bylo to veselé setkání. Radek nás přivítal na nádraží větou: " Půjdeme tudy, je to sice dál, zato horší cesta".
Doma se nás ptal, co chceme napít a nabízel. Eva M. řekla, že počkáme na Jitku. Když Jitka dorazila, Eva: " No to je dost, my tady strádáme, Radek nám nedal ani napít." Jitka:" Však jsem mu zakázala, něco vám dávat..." díky za tu pohodu, byla to paráda.
Marie Foltýnová
13.6.2015 17:28
Moc hezky jsi to Alenko napsala.Když to čtu,připadá mi,že jsem tam byla s Vámi.I hezké obrázky jsi nafotila.
Radovan Cakl
13.6.2015 17:18
Álo, dík za pěkné přiblížení našeho setkání v Českém ráji. Opravdu jsme si to krásně užili. A za sebe musím poděkovat, že jste mi pomohly vyškrábat se téměř na vrchol Mužského a hlavně se dostat bezpečně dolů. Byli a jsme prima parta, která třeba bude inspirací i pro další regionální setkávání a poznávání mezi dalšími íčkaři. Doufám, že naše setkání nebylo poslední a třeba naše řady doplní i ostatní z bližšího i vzdálenějšího okolí. Čekají nás přece ty Drábské světničky a Klamorna.
Květoslava HOUDKOVÁ
13.6.2015 17:09
Z popisu i fotek byl ten výlet krásný. Já jsem však na tom tak (problém srdce,dýchání), že ze svého života už kopce a schody vymazávám. Už mi zbyla jen chůze a jízda na trojkolce = po rovině (naštěstí žiji v Polabí a rovin je tu požehnaně). A tak místo turistiky "vymetám" kdejakou akci - tam taky kopce nejsou.
Soňa Prachfeldová
13.6.2015 16:52
Umím si představit, jak krásně jste se měli u Caklů a na výletě. Moc pěkné a fotky bezva !
Soňa Prachfeldová
Umím si představit, jak krásně jste se měli u Caklů a na výletě. Moc pěkné a fotky bezva !
Soňa Prachfeldová
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA