Na kole podél moře
9. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
8.6.2015 22:46
Vando,velice pěkné a zajímavé čtení!!!Opravdu mě obrovsky zauljalo!!!!Díky moc!!!!
Jitka Chodorová
8.6.2015 22:15
Vando, dnes jsem měla den,kdy jsem doháněla kdeco,zubaře,nákupy,návštěvu hrobu mých rodičů a další.Teprve teď jsem si stačila přečíst tvoje krásné povídání,a mám opravdu pocit, že to u vás ve Vrbosce už znám, a projela jsem s tebou ten krásný kus světa, vykoupala se v moři, a teď jsem si nalila skleničku vína, a na dálku si s tebou připíjím na zdravíčko a všechna krásná přátelství. Děkuji ti.
Miluše Hasenohrlová
8.6.2015 21:43
Vando, krásné povídání o Hvaru, Tvých aktivitách a povedené a lákavé fotky Já mám moře moc ráda, nabíjí mě energií.I když zrovna v Chorvatsku, blízko Šibeniku, jsem spokojená nabyla.Pro mne tam bylo moc betonu, chyběl ten plážový písek.Některé Tvé rady určitě vyzkouším.Tak si užívej sluníčka, moře a pohody...
VANDA Blaškovič
8.6.2015 20:44
Moji milí, mám nesmírnou radost, že máte dobrodružná srdce Robinsonů. Již vás tady vidím, jak společně podnikáme, cokoli vám bude příjemné a na co budeme mít síly. Již to tady vlastně trochu znáte a začínáte mít představu o tomto ostrovu.To víte, že bych na vás tady dala pozor. Vím, co my suchozemci potřebujeme. Slibuji, že muži si nehty nebudou muset odlakovávat., pane Horáčku..:)) no, a my děvčata si uděláme pohodu...:) to si pište! A Aleno, peeling zdokumentuj, Hanko, můžeš po olejové masce použít nejlépe dětský šampon, co ti bude vyhovovat. Müllerovci, pro vás světoběžníky bude Vrboska pindítko malinkaté, ale doufám, že roztomilé. Eleno, Ty a neplavec?! Naučíme!!! Janinko, tak tentokrát Siréna? jestli se nepletu, tak také ochechule..:)) Beru!...:) Olinko, pračka pere a prádlo se suší samo. Zuzko, máš pravdu, jsem stále suchozemec s pusou otevřenou nad mořem a jiným životním stylem tady...ano, Lidmilo, moře se musí respektovat, jinak dokáže být kruté...a pesana jsem pohladila a pozdravovala vlaštovky! Soňo, děkuji, myslím, že všichni, co tu komunikujeme se máme až moc dobře. Že ano! Je třeba si toho vážit. Moc pozdravuji domů! Tak ať žijeme!
Soňa Prachfeldová
8.6.2015 20:12
Krásně je u Vás, moře opravdu jako křišťál a projíždění na kole takovým prostředím je moc lákavé. Vando máš hezký život !
Zdeňka Müllerová
8.6.2015 20:12
Vando, ta Vaše projížďka kolem pobřeží je tak lákavě a sugestivně napsaná, že jsem si ji skvěle prožila, i když jen virtuálně. Škoda, že na léto máme už jiný program a navštívíme moře a pláže v západním Středomoří. Tak příští rok...Také by nás lákal ten sběr oliv. Určitě se domluvíme a nabídku někdy využijeme. Je to ale na podzim a to končí prázdniny a volno si tudíž vzít nemohu. Mějte se báječně a ať Vám vše vyjde podle Vašich představ! Hodně sluníčka, spokojených hostů, dobré nálady a osvěžujícího sportování. =)
Alena Tollarová
8.6.2015 20:05
Senzační pozvánka, rady i fotky. Jdu si udělat kafe a hned potom peeling. Fotku přidám. Díky :)
Zuzana Pivcová
8.6.2015 19:31
Líbí se mi, že máš v sobě postřehy i povahu našeho suchozemce, zkombinované s tamní pohostinností. Proto je Tvé povídání informativní, reklamní i osobně lidské.
Lidmila Nejedlá
8.6.2015 19:12
Vando, pozdravuj ode mne vlaštovičky, pohlaď pejska a moři řekni, že je sice krásné ale kruté. Výlet na kole bych si dala říct u moře. A tu baštu na pánvi také. Tak bohatý úlovek a stálou pohodu.
Hana Rypáčková
8.6.2015 18:54
Jejda.Otevřu notebook a moříčko v tvém podání.a ta vodička, na kolo musím zapomenout, ale ploutvičku bych už ponořila...Čistou červnovou mám nejraději, chladí velmi příjemně a kytičky, bez vypálené trávy.....K tomu se budu vracet...Bohužel, naše banda jede na Pag a já mám rehábko...Prosolené tělo i vlasy beru, ale olejem vlasy?Zkusím...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA