Na kole podél moře

Na kole podél moře

9. 6. 2015
cestování naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Ty Jedna Siréno, i já koukla z okna a moře nikde. Moc ráda jsem se s Tebou prošla, teď jsem docela ušlá, tak zase zítra....***** Některé rady určitě vyzkouším.
Lubomír Müller
Tohle vyprávění, Vando, voní až sem k nám suchozemcům tak moc, že jsem musel jít podívat z okna, jestli náhodou ty borovice, levadnule, ibišky a oleandry se nějakým zázrakem neteleportovaly na Moravu a moře se nerozlilo až za hory pálavské. A opravdu, stalo se tak... aha, vlastně počkat, to mám stále před očima Tvé pohádkově lákavé obrázky k tomuto článku..... Krásně lákavé ♥
Alena Vávrová
Ahoj Vando, jsi rychlá :-). No, zrovna dneska mi poprvé napsal, ráno byli na Visu a v Modré jeskyni a že poplují přes Brač a Hvar a budou pomalu točit zpět do Trogiru u Splitu odkud vypluli. Jestli na to ale bude mít čas, to vážně nevím. Jméno jejich jachty neznám. Tvoje jsem mu napsala ;-). Díky!
VANDA Blaškovič
Alenko, ahoj! Ve Vrbosce je marina a většina plachetnic na cestě zde kotví. Ať si nás syn najde, dostane nějakou výslužku ze zahrádky..:)) tedy pokud jí okurky a cukety...na lodi se jim budou hodit....šťastnou plavbu!!!
Alena Vávrová
Ahój! Zrovna mám syna s kamarády v Chorvatsku na jachtě, zítra pojedou asi kolem, tak jsem tě nechala ve Vrbosce pozdravovat ;-)).
Jana Šenbergerová
I když moře nemusím, ve tvém podání je velmi lákavé. Brala bych to kolo, ráda chodím, ale teploty nad 25 špatně snáším. Umíš moc hezky lákat, Siréno. :-) Hezky si tu pohodičku užívej.
Elena Valeriánová
Já bych si vybrala určitě moře. I když jsem neplavec, moře miluji. Tvůj článek, milá Vando, je lákadlo!!! Až budu mít chvíli více času, napíšu Ti vzkaz. Fotky krásné, tam by se mi líbilo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%