Voňavý přístav Hong Kong

Voňavý přístav Hong Kong

7. 6. 2015
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Prima fotky Jano, muselo to být žůžo...:)
Jana Mesarčová
jsem ráda, že jsem vás trošku obohatila a přidala jsem pár záběrů
Hana Rypáčková
Moc pěkné prožitky.Synovec tam pracoval dva roky.Byl tam s rodinou a dokonce si přivezli i psa.Má setra se bála, že tam zůstanou,všem se tam moc líbilo,hrozně cestovali a příroda je nadchla...Já se bála o psa! Že ho jim tam snědí. Mám spoustu fotek...Díky PC jsme byli stále v kontaktu.Pak ho přeložili do Vietnamu-Hanoje a to už děti musely do školy, vrátili se do Prahy, ale na dovolenou jen tam....
Zuzana Pivcová
Z jihovýchodní Asie jsem bohužel zažila jen mezipřistání na letišti v Singapuru a v Bangkoku při cestě do Austrálie před 23 lety. Dodnes mám v paměti nádherný pohled na Singapur při přistání a jeho úžasné květinové letiště a z večerního Bangkoku pouze subtropické dusno při výstupu z letadla. Váš příspěvek jsem si přečetla moc ráda.
Alena Vávrová
Vskutku náramné cestopisné vyprávění, děkuji. Já se tam jistojistě nepodívám. Nejmladší syn byl na předsvatební cestě na Srí Lance. Pro mne je to všecko exotika, co znám jenom z knih, filmů, TV a fotografií zcestovalých přátel.
Květoslava HOUDKOVÁ
Také můj vnuk by chtěl do Japonska - předpoklady pro to má: Je mu 20 r., zná angličtinu (svět.jazyk) a na rozdíl ode mne se nebojí do letadla - moc mu to přeji ! Mně už zbývá jediné - obdivovat v ČR poměrně hustou síť "japonských silnic": SAMAJAMA nebo KOLOFUČ !
Lidmila Nejedlá
Jano, díky za skvělý článek. Takového velkého světa bych se bála, i když s průvodcem znalým poměrů to jde. Čína je neskutečná. Její přírodu v horách lze obdivovat ve filmu Avatár. Děkuji Vám za vyprávění, je skvělé.
Alena Tollarová
Spolu s Tebou, Jano, věřím na další vyprávění. Když vidím článek o podobné délce, vždycky se trochu zachmuřím, ale tenhle jsem ráda přečetla jedním dechem. Jistojistě toto místo nikdy nenavštívím, ale mám pocit, že jsem tam byla s Tebou. Včetně té depilace! :) Ráda bych viděla ještě nějaké fotky, přidej. Díky
Miroslav Štorch
Díky za hezký a rozsáhlý článek. Mám podobné zážitky z Japonska, kam jsme letěli obrovským Boeingem 747 z FRankfurtu nad Mohanem. Snímky mám u mého článku, který jsem na i60-ce už publikoval. http://www.i60.cz/clanek_7992_dovolena-u-vychazejiciho-slunce.html Nevím v jakém měsíci jste byla v Hong-Kongu, ale my jsme byli se studenty v Kyótu a Tokyu v srpnu a bylo tam jak popisujete - vedro každý den až přes 42°C a velká vlhkost. Nejvíce se mi osvědčila ve vlhku a horku volná lehká hedvábná košile z Indonésie. Teď ji nosím ve vedrech i v Česku :-)
Soňa Prachfeldová
Velká pochvala za nádherně napsaný cestopis !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%