Fresh senior festival ozdobí
naše modelky, ale i básnířky
31. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
31.5.2015 18:29
Jsem ráda,že budeme mít tak skvělou reprezentaci v podobě našich básnířek a modelkám přeji krásné a intenzívní zážitky.
Alena Tollarová
31.5.2015 18:29
Milé dámy, přeji vám, abyste si akci patřičně užily a dál šířily věhlas našeho portálu. Jestli mi do toho nic nepřijde, přijedu se podívat a pozdravit se s vámi.
Miroslav Štorch
31.5.2015 17:16
Nechtěl jsem napsat, že někteří se stáří nedožijí. Ale stárneme všuichni kařdým dnem :-)
Miroslav Štorch
31.5.2015 14:05
Tak to bude další pěkná reprezentace i60-ky na veřejnosti. Hodně úspěchů na mole i při autorském čtení. Kdysi generální ředitel TV Nova Vladimír Železný tvrdil, že důchodci pro něj a jeho reklamy nejsou zajímavá cílová skupina. Ale řada podnikatelů už považuje seniory za důležitou skupinu s určitou kupní silou :-) Všichni přece jednou zestárnou.
Soňa Prachfeldová
31.5.2015 13:07
To bude opět nádherná akce, naše modelky a básnířky, holky držím Vám palce, ať jste jak diamanty !
Květoslava HOUDKOVÁ
31.5.2015 11:53
Akce "Fresh senior" se zúčastním - 15. červen už mám tučně vyznačen v kalendáři. Odřeknu "psí MŠ"-Terinka bude u jiné chůvy - a doufám, že bude přát i počasí!! Dne 4. 6. budu na celodenní konference "Stáří spojuje" ve Velkém sále Magistrátu hl.m. Prahy. Včas jsem si účast přihlásila - věřím, že to bude užitečné!! A kdo máte blíže na Výstaviště Lysá n.Lab. - neváhejte a jeďte tam ve dnech 11. - 14. června - "Růžová zahrada" a "Senior 2015"/vč. výstavy "Šikovné ruce seniorů" (každoročně cca 3000 krásných výrobků !)
Olga Štolbová
31.5.2015 08:36
Určitě se příjdu podívat a už teď držím palce všem učinkujícím, zvláště Daně a Zuzce. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA