Baťův kanál

Baťův kanál

28. 5. 2015
cestování naše tipy výlet
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Novotná
Vše,co jsem chtěla napsat už je zde napsáno.Moc hezké.
Alena Vávrová
Hanko, krásný výlet! I našemu klubu seniorů se vydařil den v Praze jako malovaný a také jsme pluli - po Vltavě z Kampy ke Štvanici a zpět.
Růžena Antlová
Baťův kanál znám byla jsem tam s klubem stomiků na jednodenním zájezdě . Líbilo se vám tam a to je důležité . Ve skanzenu jsme nebyli . Cesta lodí byla opravdu moc dlouhá k vidění tam toho moc cestou nebylo ale výklad na místě byl zajímavý.
Jana Šenbergerová
Hanko a Maruško, vy jste pro vaše seniory úžasným požehnáním. Sama nerada organizuji, ale pod vaším velením bych cestovala o sto šest. Přeji vám oběma, a Hance ještě jednou i k narozeninám, mnoho zdařilých výletů, ať už budou pro seniory nebo vaše soukromé.
Dana Kolářová
Hanko, škoda, že jsi tak daleko. Baťův kanál bych ráda viděla. Zajímavý výlet a hezké fotografie. Děkuji.
Hana Rypáčková
Sláva vlasti, výlet se podařil , nikdo se neztratil.Všichni si tě váží a děkují.Tak to má být.Já jsem se ráda svezla.
Lidmila Nejedlá
Haničko, hezký výlet jsi pro seniory připravila. Tvoje vrozená autorita a přitom laskavost je zárukou úspěchu. Díky za přiblížení. S panem kapitánem Ti to sluší.
Zuzana Pivcová
To je klasický zdařilý výlet pro seniory, který dokážeš zorganizovat a vést Ty, Hanko. Nevím, jestli se vůbec kdy našel člověk, který by to pokazil. Nemyslím nějaké individuální drobnosti, ty se asi vyskytnou, ale nespokojenost s výletem a Tvým vedením, to určitě neexistuje. Právem.
Marie Seitlová
Plavba po Baťovu kanálu je zajímavá a celý zájezd byl pěkný. Hanka měla super počasí a já jela se svou skupinou toto úterý a už jsme to štěstí neměli. Sice jsme nezmokli, ale sluníčko nevykouklo. Ale i tak se seniorům líbilo a těší se na další zájezd v červnu do Lešné na zámek a zoo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%