Co můžeme dělat v červnu?
Tady je několik našich tipů!
30. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
1.6.2015 22:29
Super Ájo, budeme v kontaktu a určitě setkání uskutečníme. Z Prahy Ti jede sem spousta autobusů, jsi tu za chvilku. Pohodlné cestování, které dnes poznala Hanka R je se STUENT AGENCI.. komfort....za 100,-kč... určitě se Ti tu bude líbit, budeme Tě hýčkat...
Dagmar Bartušková
1.6.2015 16:06
Lydie, pokud mě někdy pozveš na "beton", tak já, věř mi, "nabeton" přijmu. Dáme repete a budeme vláčně natvrdlé.:-)))
Dagmar Bartušková
1.6.2015 15:56
Evo M., já bych Tě též ráda viděla i toho lumpika Bertíka. Buřty jsem si opékala nad ohněm před x lety. Nemusím nic zvažovat, Tvé pozvání přijímám. Sever neznám, je poněkud z ruky. Takže v létě Tě ráda navštívím. Stačí mi dát echo. Díky. :-)))
Eva Mužíková
31.5.2015 22:10
Ajo, kdyby jsi se chtěla podívat na hezký kus přírody na severu Čech, a opustit vyprahlé ulice, jsi srdečně zvána. Chatička u rybníku je k dispozici, je tam naprosté soukromí, veškeré pohodlí včetně krbu a spousta dřeva na opékání. Určitě by se Ti tam v naší společnosti / já a Bertík/ líbilo.. Zvažuj, ráda bych Tě viděla a pečovala...
Eva Mužíková
31.5.2015 22:04
Před námi je období soutěží a předváděček. Bertík už umí několik nových kousků, 17.6. jsme pozváni do Jedličkova ústavu, 27..6 jedeme na soutěž do Turnova, pak Štětí, Hradec Králové a dál se uvidí. Zítra mám první setkání s " kolegyněmi" modelkami", proběhne první kurz.... Jinak samozřejmě nekonečné toulky nádhernou přírodou...
Jana Šenbergerová
31.5.2015 10:45
Nejmíň týden se budeme kochat krásou zahrádky našich přátel s tím, že se postaráme o její zavlažování. Hned zítra se sejdu s bývalými kolegyněmi na zahrádce jedné z nich v rámci pravidelých měsíčních "babinců". Mezitím budeme vycházet pěšky na delší a delší procházky a budeme se těšit další setkání a oslavy, které nás v červnu čekají. Nejvíc se ale těším na to, až konečně zase vyrazíme na kolech. Zatím se snažím stabilizovat svůj opravený zrak a nového vidění si moc užívám.
Eva Balúchová
30.5.2015 12:28
Ájo,proč by ses litovala.Takové bloumání ti závidím.Pohodička a to ještě fakt nevím s kým bloumáš :-))
Mě článek tak inspiroval,sice míchané nápoje nedělám,ale zajdu si odpoledne do cukrárny,tam míchají dobré.Proč né,nemusím pořád jenom dělat.
Lidmila Nejedlá
30.5.2015 12:11
Léto, budiž pozdraveno. Přesto že budu ještě pracovat, vyrazím ve volných chvílích na kole a na bruslích do přírody, budeme opékat buřty na ostrůvku, pít pivo u soutoku dvou řek, posedíme na terase a ugrilujeme si masíčko. Nebudou-li komáři, přespím na terase pod širákem. No a něco vymyslím pro Áju, aby nebloumala ulicemi. Nejspíš ji pozvu na "beton".
Hana Rypáčková
30.5.2015 12:09
Trhám je o sto šest.Mám je ve skleněné váze po babičce na balkoně, zrovna na ně přes skleněnou stěnu vidím, jeden květ se už rozpadá a posypal bílý ubrus.Prší.
Většinou nevím,co dřív.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA