Kouzlo časů minulých: Na mistrák!

Kouzlo časů minulých: Na mistrák!

3. 6. 2015
Kouzlo časů minulých
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Mně se stal jiný případ. Mám vystudovanou průmyslovou školu chemickou a už jse pracovala v laboratoři přes deset let,když jsem měla povýšit na vedoucí laborantku, ale musela jsem si udělat atestační zkoušku, Trochu jsem si již připadala na školní škamny již stará, ale nebylo zbytí. Školu jsem nejprve měla v Úst a po všeobecných zkouškách včetně základů Marx-Leninismu jsem druhý ročník se závěrečnými zkouškami dělala v Brně, Zprvu jsem se bála, že už jsem dlouho ze školy, ale dopadlo to výborně, všechny zkoušky jsem obstála za1 a byla jsem na to náležitě pyšná.Dostala jsem bez problémů i slíbené povýšení,tak jsem si i finančně trochu polepšila.
Marie Magdalena Klosová
Líbí,jako vždy.Svěží a ze života.
Zuzana Pivcová
Vaše vyprávění je lepší než všechny umělé retropříběhy v TV. Nepochybuji o tom, že je vše Vaše osobní, protože i způsobem psaní potvrzujete, že jste obdivuhodně svěží a máte výbornou paměť.
Lidmila Nejedlá
To je moc hezky napsané, pane Kašíku. Úplně Vás vidím, jako studentíka. Jo láska, ta hory přenáší...
Miroslav Štorch
Moc hezký příběh ze života, pokud není něco vymyšleno a přidáno. Také jsem prožil první velkou zamilovanost na průmyslovce v Praze-Karlíně, ale pak jsem šel po maturitě na VŠ a ona do provozu. Nějak jsme se rozešli a vlastně také ona práskla dveřmi a nechtěla čekat. Po 20-ti letech jsem ji potkal na srazu a skoro jsem těch 120 kg v pohybu nepoznal. Mluvila slovníkem dlaždičů ze IV.cenové skupiny a až dodatečně jsem si gratuloval, že jsme se rozešli. Ostatní spolužáci z ní byli také vyděšení. Taková to byla prima hodná holka :-(

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%