Jarní fotopříběh: Kvítí
Českého středohoří
25. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
31.5.2015 13:11
Krásné fotky, potěšily moje oko a příběh - ráda bych se tam někdy podívala. Pokud zdraví dovolí ...
Jana Šenbergerová
29.5.2015 21:44
S tím si nelam, Ali, hlavu. Také nejsem botanik, ale těší mě, když mají kytky svoje jména.
Alena Tollarová
26.5.2015 22:46
Jano, opravdu nevím. Já nejsem žádný botanik ani znalec. Na Radobýlu, odkud pochází snímek, je na informační tabuli uveden výskyt bělozářky, takže jsem vycházela z této informace.
Miluše Hasenohrlová
26.5.2015 22:04
Krásné fotky kytiček.Vůbec nevadí, že nejsou pojmenované, ani Já některé neznám.Alen ,jsi šikulka.
Jana Šenbergerová
26.5.2015 21:55
Jak si tak prohlížím ty nádherné fotografie, zdá se mi, že na snímku není bělozářka, ale snědek. Na první pohled jsou si velmi podobné a kvetou ve stejném období.
Soňa Prachfeldová
26.5.2015 20:10
Moc se mi to líbí
, Středohoří je též moje veliká láska a ty kytičky - nádhera, názvy pro mě novinky - díky !
Jaroslava Handlová
26.5.2015 19:02
Álo, žiješ v půvabném koutu Čech. Já tu krajinu znám jen z oken autobusu. Proto jsem ráda, že jsi nám nepřiblížila pouze ta krásná panoramata, ale i fůru rostlinek, jejichž některé názvy spatřuji poprvé. Díky za všechny krásné a zajímavé fotky.
Zoja Sedláčková
26.5.2015 17:50
Už jsem se zde zmiňovala, že jsme částí Středohoří prošli pěšky vloni začátkem září. Také se mi tam moc líbilo. Na tom kraji je vidět jeho sopečný původ. Když jsem se z vrcholků dívala do kraje, měla jsem pocit, jako když se dívám do minulosti. Díky za připomenutí. Květiny jsou krásné a obdivuji, kolik jsi vyfotila motýlů.
Dana Kolářová
26.5.2015 13:50
Mám ráda květiny, v přírodě, na zahradě i na fotkách. Děkuji za hezké podívání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA