Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
VANDA Blaškovič
27.5.2015 08:04
Zastavte čas, aspoň do pondělí, zbořte tu hráz, co nás oba dělí.......Jitko, to je vyznání psané lehce a s nadhledem. Vidím Tě, se sklenkou vína, jak se díváš v noci z okna do dáli k jihu....:)
Soňa Prachfeldová
26.5.2015 20:18
A není nadto si trochu dospat v nedělním ránu a něco hezkého si nechat zdát, anebo jen tak si snít !
Lidmila Nejedlá
26.5.2015 18:26
Jo v zrcadle času...tam je snů. Hezky jsi to, Jitko, napsala.
Zuzana Pivcová
26.5.2015 15:12
Moje nedělní rána jsou příjemně prozaická, ale hezky básnicky jako Ty bych je asi nepodala.
Jana Šenbergerová
26.5.2015 14:05
Pěkné verše, Jitko, i když spíše smutné.
Důchodové neděle jsou pro mě ještě příjemnější, než když jsem pracovala. To totiž opravdu vůbec nic nemusím. Ani žehlit, ani vařit, ani nikam spěchat. Dělám jen to, co opravdu chci. Navíc se mi často stává, že i dny všední se těm nedělím dost podobají. :-)
Olga Štolbová
26.5.2015 13:27
Jíťo moc hezké. *** Nedělní rána bývala krásná, ale to jsem ještě chodila do práce. Teď už mám všechna rána nedělní a občas také s příchutí lenosti, ale jsem pokaždé ráda, že jsem se probudila.